ATİKOP’DA GENEL KURUL YAPILDI

ADANA (BÖLGE)- Adana ve Bölge İllerin gıda toptancılarının faaliyet gösterdiği, kent ekonomisinin can damarı konumunda bulunan ATİKOP TOPTANCILAR ÇARŞISI esnafı, genel kurul heyecanı yaşadı. Genel kurulda söz alan konuşmacılar, ülke ekonomisinin bugünü ve yarını konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmacılar, üreticilerin yaşadığı mağduriyetlerin nedeni olarak; marketlerin bölge üreticilerinden alışveriş yapmamasını, elde ettikleri geliri de merkezlerinin bulunduğu İstanbul’a aktardıklarını, kent ekonomisine katkı koymadıklarını, kazançlarını bölge dışına çıkardıklarını dile getirdi.

Seyhan’da Yeşiloba Mh. Metro Market karşısında faaliyette bulunan Atikop Toptancılar Çarşısı esnafı, tüketicilerden yerli ve milliye önem vermelerini, kent ekonomisine katkı koyan kuruluşlara yönelmelerini, yerli üretici ve tüketicinin, yerli esnafla birlikte olması gerektiğine dikkat çektiler.

Konuşmacılar, “ATİKOP Toptancılar Çarşısı olarak bölge insanımızdan elde ettiğimiz kazançları yine yatırım olarak bölgemize yapıyoruz. İstihdam sağlamanın yanı sıra yatırımlarla da kent ekonomisine katkı koyuyoruz. Hükümetimiz tarafından ilan edilen Enflasyonla Mücadele’ye sonuna kadar destek çıkıyoruz. Çarşımızda toptan fiyatına parekende satış yaparak, tüketicilerimizin ev ekonomilerine de destek oluyoruz.

Bölgemizde; Atikop Toptancılar Çarşısı’nın yanı sıra Adana İş Merkezi, Seyhan İş Merkezi, Yeşiloba İş Merkezi, Aydemir Gıda Merkezi ve Gıda Merkezi Toptancılar Siteleri faaliyet gösteriyor. Bu bölge özellikle toptancı esnafının yoğunlukta olduğu, ucuz ve kaliteli satışların yapıldığı bir bölge. Esnafımızın da tüketicilerimizin de yakından bildiği bölgemizde, (YERLİ ve MİLLİ’ye önem veriyorsanız, yerel esnafımızı tercih ediniz) sloganı ile Adana’mızın kalkınması için çalışıyoruz. Kamuoyuna önemle duyuruyoruz.”

Atikop Toptancılar Çarşısı’nın genel kurulu sonucu yeni yönetim şu isimlerden oluştu= Berkuk Yıldar, Nadir Özata, Sedat Yetkinel, Halit Boynueğri, Abdurrahman Yazar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor