Av.Dr.Günal Kurşun kitabını Başkan Küçük’e hediye etti

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin eski öğretim üyelerinden ve Adana Barosu mensubu Dr. Günal Kurşun’un, İnsan Hakları Gündemi Derneği önceki dönem başkanlarından Av. Orhan Kemal Cengiz ile birlikte kaleme aldığı “Ceza Avukatının İnsan Hakları El Kitabı” başlıklı eserini takdim etmek üzere Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyaret etti.

Av. Dr. Günal Kurşun, kitabı Av. Orhan Kemal Cengiz ile birlikte bir yıl boyunca yoğun bir mesai harcayarak hazırladıklarını, amaçlarının insan hakları alanına katkıda bulunmak olduğunu kaydetti.

Adana Barosu’na da adalet, demokrasi, hukuk devleti ve insan hakları, temel hak ve özgürlükler noktasında sergiledikleri duruş ve hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

Av. Dr. Günal Kurşun, kitabını katledilen Diyarbakır Barosu Başkanı merhum Av. Tahir Elçi’ye atfedildiğini de ifade etti. Kitabın PDF olarak linkinin İnsan Hakları Derneği ve Baromuz web sayfasından paylaşıldığını belirtti. Baro kütüphanesine de kitabından hediye etti.

“EMEĞİNİZE SAĞLIK, ÇOK FAYDALANACAĞIZ.”

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yazılı eserlerin, uzun ve meşakkatli bir çalışmanın sonucunda ortaya çıktığını ifade etti.

Özellikle Türkiye’de yaşadığımız süreç ve son dönemde hukuk alanında tanık olumsuz uygulamalar nedeniyle mesleğin ifasının her zamankinden daha da zorlaştığına değinerek, “Emeğinize ve yüreğinize sağlık. Bu kitabınız kütüphanemizde yerini alacaktır. Sizlerin bu kaynak kitaplarınız geleceğin hukukçuların yetişmesine önemli katkı ve fayda sunacak bir eser olduğuna inanıyorum. Merhum meslektaşım Av.Tahir Elçi’yi de bu vesileyle bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaret esnasında Baro yönetim kurulu üyesi Av. Timur Ortatepe ile Av. Ayşe Nur Coşkun da hazır bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor