AV. VELİ KÜÇÜK; “DARBELERİ BİR KEZ DAHA LANETLİYORUM”

(HABER MERKEZİ)-Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Darbe girişimine karşı verilen mücadelede 250 yurttaşımızın  şehit, 2 bin 301 insanımızın da gazi olduğunu anımsatan Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “15 Temmuz 2016 tarihinde milletimizin iradesi hiçe sayılarak demokrasimize ve halkımıza yönelik kanlı bir darbe girişiminde bulunulmuştur. Yapılan bu darbe girişimi ülkemize ve ulusumuza yapılmış en büyük ihanettir.” ifadelerini kullandı.

15 Temmuzda halkın demokrasiye, hukuk güvenliğine ve adalet ruhuna sarılarak ayakta kaldığına dikkat çeken Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “Demokratik, çağdaş ve ilerici ülkelerin yöntemleri her zaman seçimler ve halk iradesinin özgürce sandığa yansıması olmalıdır” diye konuştu.

Av. Veli Küçük, ülkemizi ve geleceğimizi, hukukumuzu ve demokrasimizi yeniden ayağa kaldıracak gelişmelerin olmasını ümit ettiklerini belirterek. “83 milyon yurttaş olarak ırk, din, dil, mezhep ve siyasi görüş ayrımı yapılmaksızın ortak paydalarda buluşmak zorundayız.

Türkiye Cumhuriyetin de Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ bu şiardan yola çıkarak milletin iradesi dışında hiçbir güç ülkemizi yönetemeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha insanlık dışı bu kanlı darbe girişimini ve destekçilerini bir kez daha en şiddetli bir biçimde lanetliyoruz.    

Vatanımız için canını feda eden tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; Gazilerimize uzun ömürler diliyoruz”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor