AYBERK&ALEYNA DÜNYAEVİNE GİRDİ

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Barış Gazetesi’nin ortaklarından Özcan Aladağ, oğlu Ayberk’i evlendirdi. Anemon Oteli’nde düzenlenen düğün töreninde Maden Mühendisi ve aynı zamanda müzisyenlik yapan Ayberk, gönlünü kaptırdığı tasarım uzmanı olan Aleyna’sıyla bir ömür boyu mutlu olmak adına çıktığı yolculuğu evlilik ile taçlandırdı.

Damat Ayberk’in müzisyen kimliğinin olması nedeniyle kendi düğününde gelin Aleyna’ya günün anlamına yakışır besteyi seslendirmesi düğün törenine ayrı bir renk kattı.

Düğün törenine CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Ocak İl Başkanı Cem Tutsoy, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Geçer, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Kadir Özdemir, ASKİ Genel Müdür Vekili Mansur Aladağ, Seyhan Belediyesi Muhtarlık Müdürü Murat Akdoğan, Basın İlan Müdürü Çetin Oranlı, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı, Sarıçam Ziraat Odası Meclis Başkanı Bülent Yamaç, Adana Ticaret Odası Disiplin Kurulu Başkanı Yüksel Yavuz ile her iki ailenin dostları ve gazeteciler Aleyna ile Ayberk’in mutlu gününe katılarak genç çiftleri yalnız bırakmadılar.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar genç çiftleri mutlu gününde yalnız bırakmayan davetlilerle Aran ve Aladağ ailesi yakından ilgilendiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor