Aydar: Gece gündüz demeden çalışacağız

ADANA (BÖLGE)- Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Orhan Kemal Bulvarı üzerindeki çalışmaları yerinde inceledi. Gece, gündüz demeden sahada çalışan Başkan Aydar, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Ceyhan’ın her köşesinde aralıksız olarak çalışmalarını sürdüren Ceyhan Belediye ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde planlı ve projelerle şehrin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aydar, “Belediye başkanının görevi koltukta oturmak değildir. Biz sürekli sahadayız, hizmet üretmek için gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.

“ÖLÜM SAÇAN KAVŞAKLARI KAPATTIK”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ekibi ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Kadir Aydar, “ Ceyhan’daki bu ölümlü kazaların yaşandığı ve de trafiğin tehlikesini önlemek amacıyla neler yapabiliriz diye Zeydan Karalar Başkanım ile birlikte istişare yaparak, harita üzerinde çalışma yaptık. Bugün de burada uygulamaya geçiyoruz. Öncelikle geçtiğimiz hafta Atakan kardeşimizin kaza yaparak hayatını kaybettiği bulvar üzerindeki kavşak başta olmak üzere, trafiği tehlikeye düşüren Çınar hastanesi kavşağını da kapattık. Çok yakın yerlerde dönüş olması münasebeti ile tehlike arz eden bu gereksiz dönel kavşakları kaldırdık.” ifadesini kullandı.

CEYHAN BÖYLE BİR BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEDİ

Akşam ve gece saatlerinde belediye ekiplerinin yol yapımı çalışmalarına katılan, ekibi ile sürekli sahada inceleme yapan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, vatandaşların şaşkın bakışları içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Aydar’a teşekkür eden Ceyhanlılar, “Allah sizden razı olsun, verdiğimiz oydan hiç pişman değiliz, sizi ilgiyle takip ediyoruz. Çocuklarımız sürekli sizi soruyor ve resim çekilmek istiyor. Biz bu kadar çalışkan ve gece gündüz demeden halkın içinde çalışan başkan görmedik. Ceyhan’ı inşallah hak ettiği yere getireceksiniz, başarılarınızın devamını diliyorum.” dediler.

KALDIRIMLAR GENİŞLETİLİYOR

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile uyum içerisinde çalışarak Ceyhan’ı değiştireceklerini ve Ceyhan’a görülmemiş hizmet sunacaklarını belirtti.

Ceyhan caddelerinde değişimi başlatan genç ve dinamik Belediye Başkanı Kadir Aydar, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Elçibey Parkı girişini yıkarak kaldırım genişletme işleminde gece 02’ye kadar süren çalışmaları yöneten Başkan Aydar, Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi olarak Ceyhan’ın çehresini değiştireceklerini vurguladı.

BAŞKAN AYDAR, “KALDIRIM DEMEK, MEDENİYET DEMEKTİR”

Halkın yoğun kullanım alanı kaldırımların işgal edildiği belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Şehrin vitrini yollar ve kaldırımlardır. Elçibey Parkı girişi vatandaşlarımıza engel teşkil ettiği gibi, trafiğide tehlikeye düşürüyordu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ile birlikte Çamlıyol üzerindeki kaldırımları genişleterek, Ceyhan’ımızın  trafiğini rahatlatacak ve Ceyhan’a güzel bir hizmet yapmış bulunacağız. Kaldırım demek medeniyet demektir. Huzur Evi inşaatının önünde yaptığımız gibi kaldırımları büyüterek vatandaşlarımızın kaldırımlar üzerinde daha güvenli ve daha rahat yürümesini sağlayacağız. Çocuklar, engelliler, yaşlılar ve kadınlar artık burada geniş kaldırımlar üzerinden daha rahat geçecekler, aynı zamanda da caddelerimizin, kaldırımlarımızın görüntüsü düzelecek.” dedi.

BAŞKAN AYDAR, “UYUMAYACAĞIZ, YORULMAYACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ”

Akşam ve gece saatlerinde sahada çalışmalarını görerek büyük ilgi gösteren hemşehrilerinin övgüsüne layık olacağını dile getiren Başkan Aydar, “20 yıldır Ceyhan’da hiçbir hizmet yapılmamış, 20 yıldır Ceyhan’da hiçbir icraat yok, artık Ceyhanlılar hizmet istiyor, gelişen ve güzelleşen bir Ceyhan istiyor. Belediye başkanı sadece koltuklara oturan bir belediye başkanından ibaret olmayacak. Ben Belediye Başkanı olmadan önce iş hayatında da böyleydi, burada da öyle olacak. Bu bir ekip işidir. Baktığınız zaman genç bir ekibimiz var, tecrübeli bir ekibimiz var, hepsi birbirinden kıymetli ekibimiz ve Ceyhan’ı çok seven, desteğini bizlerden esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ile birlikte Ceyhan’ı baştan aşağı değiştireceğiz. Öncelikle içimizde heyecan var, ateş var ve çalışma azmi var. Biz beş yıl boyunca uyumayacağız, biz beş yıl boyunca yorulmayacağız, beş yıl boyunca Ceyhanlıya hak ettiği hizmeti sunacağız.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor