Aydar: OSB, Ceyhan’ın hayallerini gerçekleştirecek

ADANA (BÖLGE)-Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ile Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’de alt yapı çalışmalarına başlattı.

 Ceyhan OSB’de düzenlenen törende konuşan Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, 2017 yılında başlayan yolculuğun bugünlere kadar getirildiğini, Ceyhan Belediyesinin alt yapı inşasına başladığını ve tüm kurumlar ile uyum içerisinde sürecin hızlanarak Ceyhan OSB’nin hayata geçirilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini açıkladı.

 Kaymakam Bayram Yılmaz, “Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi 1200 dönüm alan üzerine birinci hedef olarak bulunması planlanan Organize Sanayi Bölgesi, sert alanlardan sonra 850 dönüm yani 850 bin metre kare sanayi parseli alanı oluştu. Belediye Başkanımız Kadir Aydar saha içinde 7 km yolun yapımını belediyemizin iş makinalarıyla kendi imkanlarıyla yapmayı kabul etti. Ben kendisine Ceyhanlılar adına Organize Sanayi Bölgesi kuruluşları adına teşekkür ediyorum. Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi hepimizin, bütün ceyhanlıların ortak hizmet alanı. İnşallah buranın 2. ve 3. cü etabıyla birlikte oranın çalışmalarınıda bitmek üzeredir. Buranın alanı 4 bin 500 dönüme çıkacak. Hemen yan tarafda  13 bin 500 dönüm Enerji İstisas Endürsti Bölgesiyle burası 18 bin dönümlük bir Sanayi bölgesi olacak. Ben 5-6 yıl içerisinde Ceyhan’ımızda işsizlik ve istihdam sorununun çözüleceğine inanıyorum. Ceyhanlı gençlerimizin buralarda oluşacak Sanayi tesislerine kolay işe alınmalarını sağlayacağız. Beklentimiz Ceyhanlı hemşehrilerimiz için, Ceyhanlılar için, Adana’mız için, Ülkemiz için, Milletimiz içindir. Bugün yol çalışmalarını başlatıp çalışmalarını hızlandıracağım. Arkasından su, kanalizasyon, elektrik, iletişim hatları ve çevre iatası gelecek, inşallah yol çalışmalarının devamı sürecinde onların da ihalesini hazır hale getireceğiz. Ceyhanımız için hayırlı olur” dedi.

 Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Memleketimiz için büyük öneme sahip OSB’nin hayata geçirilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bizlere öncülük eden sayın Kaymakamımız Dr. Bayram Yılmaz’a, Ticaret Odası Başkanımız Şeref Can’a ve Organize Sanayi Bölgesi Kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Ceyhan’ın hayallerini süsleyen, geleceğimizin teminatı gençlerimize iş sahası açacak, ekonomimize büyük katkı sağlayacak bu bölgemizin bir an önce tamamlanması için büyük bir gayretle çalışacağız. Tüm birimlerimiz büyük bir heyecanla alt yapı çalışmalarına başladı, koordineli bir şekilde kısa zamanda üzerimize düşen görevi gururla tamamlayacağız. Ceyhan’ımız başta olmak üzere, Adana’mıza ve Ülkemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor