Aydın insanın dokunmadığı yaşam, kuraktır

ADANA (BÖLGE)-Emekli eğitimci, şair Bayram Uğur, aydın kimliğiyle topluma faydalı olabilmek için çabaladığını belirterek, “Aydın insanın dokunmadığı yaşam, kuraklıktır” dedi.

Yayınlanmış bir çok şiir kitabı da bulunan Bayram Uğur, “Nerede aç çocuk varsa orada aşk yoktur” diyerek, hayırseverleri harekete geçirmeye çalıştığını, sanatı ve özveriyi temel alarak, toplumsal yaşamda insanların hayatına dokunmaya gayret ettiğini ifade etti.

“Nerede aç çocuk varsa; orada aşk yoktur” dizesinin de sahibi olan emekli eğitimci ve şair Bayram Uğur, “Ulusal bayramların kapsamına toplumsal yarar katmaya çalıştık. Bugüne değin 30 kitaplık kurduk. Fidanlar diktik, 500 dolayında çocuğu giydirdik. Bu yıl için de kolları sıvadık. Sarıçam Baklalı Mahallesi’nde 45, Tarsus Huzurkent’te 30 çocuğumuza ayakkabı temin ettik. Diktiğimiz 50 Bin reyhan fidesini önümüzdeki günlerde dağıtacağız. Aydın insanın dokunmadığı yaşam, kuraklıktır. Sanatı ve özveriyi temel alarak köy ve mahallelerimize, insanları davet ediyorum. Bana Tarsus Huzurkent’te yaptığımız etkinlikte destek verenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hacı Hamdi Yıldırım, İbrahim Döşlü, Ramazan Gök, İbat Gök, Halil Gök, Mustafa Gök, Ali Karaçoban, Atamer Akgül, Atakan Bey, Yahya Dölmi, Yaşar Esen, Mustafa Başçı, Yusuf Kuzu ve Akın Özer’in desteğiyle, ayakkabı ve giysiler temin edip çocukları sevendirdiğini dile getiren Bayram Uğur, yardımseverleri harekete geçirmeyi, daha çok yardıma muhtaç insana ulaşmayı hedeflediğini açıkladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor