Ayhan Barut; “Katliam ve saldırıları durdurmalıyız”

Barut, “Çocukların ve kadınların yaşamlarına kasteden bu zalim düzen değişmelidir. Kadın, çocuk, doğa ve hayvan katliamlarının yaşandığı bir Türkiye istemiyoruz” derken, “Cezasızlıkla faillere ödül veren sistem, kadın düşmanı politikalar, bitmek bilmeyen çürümüş uygulamalar katliamcı ortamın baş sorumlusudur. Çetelere, katillere, mafyalara geçit verenler vahşetin sorumlularını sokağa salıyor. Çocukların ve kadınların yaşamlarına kasteden bu zalim düzen değişmelidir. Kadın, çocuk, doğa ve hayvan katliamlarının yaşandığı bir Türkiye istemiyoruz. Bütün yaşamı savunuyoruz, asla susmayacağız. Mücadeleyi büyüteceğiz” şeklinde konuştu.

(HABER MERKEZİ)- Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Ayhan Barut, kadın ve çocuklara yönelik katliam ve tüm kötülüklerin son bulması için toplumun tüm kesimlerini ortak mücadeleye çağırarak, AKP iktidarının sorumluluğuna dikkat çekti Barut, “Çocukların ve kadınların yaşamlarına kasteden bu zalim düzen değişmelidir. Kadın, çocuk, doğa ve hayvan katliamlarının yaşandığı bir Türkiye istemiyoruz” dedi.
“KÖRPE FİDANLARIMIZI KAYBETTİK”
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) söz alan Ayhan Barut, “Kadınlarımız ve çocuklarımız vahşi katliamların, insanlık dışı saldırıların, taciz, istismar ve kötülüklerin kurbanı oluyor. Diyarbakır’da vahşice katledilen Narin yavrumuza ağlarken İstanbul’da iki genç kadın daha katledildi. Sıla bebek insanlık dışı başka bir vahşetin kurbanı oldu. Minik yavrumuz Müslüme Yağal’dan Özgecan Aslan’a bu topraklarda kaç cana kıyıldı? Bu vahşet ortamında nice körpe fidanlarımızı toprağa vermek zorunda kaldık” diye konuştu.
“SORUMLULARI SOKAĞA SALIYORLAR”
Kadın ve çocuklara yönelik vahşet haberlerine, göz yuman iktidara tepki gösteren Barut, “Cezasızlıkla faillere ödül veren sistem, kadın düşmanı politikalar, bitmek bilmeyen çürümüş uygulamalar katliamcı ortamın baş sorumlusudur. Çetelere, katillere, mafyalara geçit verenler vahşetin sorumlularını sokağa salıyor. Çocukların ve kadınların yaşamlarına kasteden bu zalim düzen değişmelidir. Kadın, çocuk, doğa ve hayvan katliamlarının yaşandığı bir Türkiye istemiyoruz. Bütün yaşamı savunuyoruz, asla susmayacağız. Mücadeleyi büyüteceğiz” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor