‘AYNI TELEFONU KULLANAN TEK BAŞKAN SONER BAŞKAN’

ADANA (BÖLGE)-Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ikinci dönem belediye başkanlığında da çevre temizliği ve modern kentleşme çalışmalarını sürdürüyor..”Halkın seçtiği Belediye Başkanı halktan kopmaz” anlayışıyla hizmet üreten Soner Çetin’in en büyük özelliğinin telefonunu  sürekli açık tutması olduğunu belirten vatandaşlar şöyle diyor;

“Bazı Belediye Başkanları var, seçildiğinin ertesi günü ilk icraatları eski telefonunu kapatıp yeni telefon kullanmak. Ancak bizim Belediye Başkanımız Soner Çetin, ilk Belediye Başkan adayı olduğundan buyana aynı telefonu kullanıyor.. 24 saat açık.. Kimin bir sorunu ya da dileği varsa anında ulaşıyor, konuşuyor, derdini anlatıyor.. Türkiye’de böyle kaç Belediye Başkanı var”

 Çetin’in  Türkiye’de modern kentçiliğin öncülüğünü yaptığını belirten  Çukurova halkının büyük çoğunluğu, temizlik ve yeşil alan açısından öncü bir Belediyecilik yapıldığını da  vurgulayarak, özellikle yeşil alana  ve temizliğe  önem verilmesinden büyük memnunluk duyduklarını ifade ediyorlar.

İKİ PARK YENİLENDİ

Öte yandan, Toros Mahallesi ve Belediye Evleri’ndeki iki parkın yenilendiği ve halkın hizmetine sunulduğunu belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de,  “Toros Mahallesi’ndeki Doğal Park 1 ve Belediye Evleri Mahallesi’ndeki Engin Seyhan Parkımızda motor arızası ve yalıtım sorunu nedeniyle çalışmayan yapay şelaleler yapılan çalışmalar sonucu yeniden akif hale getirilerek daha güzel bir görünüme kavuşturuldu.Parklarımızdaki çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarıma da  teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor