Aziz Aslan’dan miting gibi toplantı

HABER : Mehmet KOL

FOTOĞRAF : Salih Onur BAŞKAN

Adana (BÖLGE) Seçimlere 10 gün kala CHP  Çukurova Belediye Başkanı ve adayı Soner Çetin, CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger’in katılımı ve CHP Belediye Meclis Üyesi adayı Aziz Aslan’ın düzenlediği toplantıda Adana Oto Center’da esnaf ile bir araya geldi . Toplantı esnafın yoğun ilgisi ve kalabalık katılımı ile miting havasında gerçekleşti. Esnaf, Soner Çetin’in gelişini kurbanlar adayıp sevgi gösterisi ile karşıladı . 

Toplantıda konuşma yapan Soner Çetin, “Bu güzel toplantıyı organize eden Aziz Aslan kardeşime ve tüm arkadaşlarıma  teşekkür ederim. Görüyorum ki Aziz Aslan kardeşim tüm kesimlere hitap ediyor. Biraz geciktim kusura bakmayın. Bugünü saymazsanız, 10 günümüz kaldı. Buraya geliyor bazen sizinle tavla oynuyorum, tavlada 4-4 olunca denir ki hepsi yalan, bu gerçek. Şimdi hepsi yalan bu gerçek, 10 günümüz kaldı. Aylardır sahadayız, bir tarafta Zeydan Karalar bir tarafta ben. Sadece CHP’nin adaylarından bahsetmiyorum, İYİ Parti’nin adaylarından da bahsediyorum. 3 Aydan beri birebir, tam saha pres çalıyoruz. Dokunmadığımız, halini hatırını sormadığımız kimse kalmadı. Sokakta, işyerlerinde, her yerdeyiz. Görüyorum ki halkımız, partiye bakmıyor. AKP’li çok değerli vatandaşlarımız, HDP’li çok değerli vatandaşlarımız bize tamam diyor. Yelpazenin en sağından en soluna herkese hitap ediyoruz ve halkımız bunu görüyor. Adana’ya Türkiye’nin her yerinden gelmişiz, yerel dernekler bunun örnekleri. Anadolu’nun her yerinden insan var ve kardeşçe yaşıyoruz.

“ÇITAYI %70 KOYDUK”

Çıtayı %70’e koyduk, yakın arkadaşlarımız başkanım %60 diyelim, %70 çok diyorlar ama ben gördüğümü söylüyorum. Her Cuma günü çıktım sizlere hesap verdim. Gün doğmadan mahalle toplantıları yaptım. Sizleri dinledim, dertlerinizi dinledim. Sizin ne düşündüğünüzü çok iyi biliyorum. Ben boşuna konuşmuyorum, biliyorum %70 alacağız. Halkımız diyor ki Başkanım sen doğru söylüyorsun, biz %70 alacağız. Kamuoyu araştırmaları da bunu söylüyor. Araştırmalar söylüyor ki Zeydan Karalar da kazanıyor. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Bu iki kardeş, ben ve Zeydan Karalar, Adana’ya yeni bir sayfa açacağız. Arkadaşlar projelerin olduğu broşürleri inceleyin ve 5 yıl sonra bakın, yapmadığım bir proje olursa gelin bize hesap sorun.

‘SİYASET DEĞİL, HİZMET YAPACAK’

Bu ülkede bol keseden, atıp tutana kimse inanmıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı siyaset yapmayacak, hizmet edecek. Halkına hizmet edecek, senin işin hizmet etmek. 10 gün içinde sizden ricam şu, her biriniz kanaat önderi. Vatandaşları arayın, bize oy vermeyeceklere bizleri anlatın, insanları ikna edin. Şahsıma ve Zeydan Karalar’a oy isteyin. 31 Mart akşamı sandıklar açılacak ve 1 Nisan sabahına, güneşli bir güne uyunacağız” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor