Babalar Günü Mutluluğu M1 Adana’da

ADANA (BÖLGE)-M1 Adana AVM’de gerçekleşen etkinlikte aileler çifte mutluluk yaşadılar. Çocuklar karne sevincini Babalar ise babalar günü mutluluğunu aileleri ile paylaştılar.

M1 Adana Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerinin yaşam kalitelerini artırmaya yönelik etkinlikler sunmaya devam ediyor. Düzenlediği atölye çalışmaları ile de minik konuklarının hayal dünyalarının sınırlarını zorlamalarına imkan tanıyor. Hem karnelerini alma sevincini  hem de babalar günü mutluluğunu  çok anlamlı baba-çocuk atölyesinde taçlandırmak adına 15-16 Haziran tarihleri arasında Ritim atölyesi, zumba ve dans gösterisi eşiğinde çocuklar, babaları ile birlikte hafta sonu keyfini M1 Adana AVM’de yaşadılar. ‘’Rahattanne’’ kullanıcı isimli instagram fenomeni Melis Ayan’ın organizasyonunda gerçekleşen etkinlikte  Erol Güncek Dans Akademi ile minikler zumba yapıp doyasıya eğlendiler.

M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz: “M1 Adana AVM , 20 yıl içerisinde yapmış olduğu interaktif etkinlikler ile sektöründe yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Bu gün Babalar günü mutluluğu ve çocuklarımızın karne alma sevincini bir arada yaşıyoruz. Tüm misafirlerimize bu anlamlı günde M1 Adana AVM’de düzenlemiş olduğumuz etkinliklere katılımı için teşekkür ederiz.   Bu etkinlik ile çocuklarımızın aileleri ile birlikte eğlenceli, bir ortam yakalaması hedefimiz. Tüm babaların babalar gününü kutluyor ve çocuklarımıza da karnelerini alma sevinci ile birlikte sene içerisinde göstermiş oldukları başarılarından ötürü kutlarım. ‘’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor