BAHÇELİEVLER İLKOKULU ADANA SICAKLARINI FIRSATA ÇEVİRDİ

Bahçelievler İlkokulu Müdür Vekili Okan Aslan’ın direktifiyle öğrenciler karne aldıktan sonra etkinliklerle Adana’nın sıcaklarından kurtulmaya çalışıyorlar. Öğrenciler, ilk olarak Atatürk Yüzme Havuzu’nda daha sonra ise Hayal Park Yüzme Havuzu’nda ücretsiz olarak onar günlük ders aldılar. Daha sonra Çukurova Belediyesi’nin açtığı su parkında gönüllerince eğlendiler. Öğrencilere okulun sınıf öğretmenlerinden Tuğran Pekin eşlik etti.
HABER: CANSU ERSOY
ADANA (BÖLGE)-Bahçelievler İlkokulu’nun karne sonrası etkinlikleri devam ediyor. Daha önce Yumurtalık’ta denize giden öğrenciler, şimdi de Çukurova Belediyesi’ne ait su parkında gönüllerince eğlendiler.
Bahçelievler İlkokulu öğrencileri Okul Müdür Vekili Okan Aslan’ın talimatları ve ayarlamaları doğrultusunda öğrenciler, karne sonrasında ilk olarak Atatürk Yüzme Havuzu’nda daha sonra ise Hayal Park Yüzme Havuzu’nda onar günlük yüzme eğitimi aldı. Sınıf öğretmenlerinden Tuğran Pekin’in götürdüğü yüzme havuzlarından öğrencilere tamamen ücretsiz olarak yararlandırıldı.
Bunaltıcı Adana sıcaklarından öğrencilerini biraz da olsa uzaklaştırmayı başaran Müdür Vekili Aslan sayesinde öğrenciler keyifli vakit geçirirken bir yandan da yüzmeyi öğrendi.
Bahçelievler Okul Müdür Vekili Aslan ve Sınıf Öğretmeni Pekin, öğrencilere böylesine güzel bir imkanı sunmalarına yardımcı olan herkese teşekkür etti ve şunları söyledi:
“Özellikle 3-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında Çukurova Hayal Park Müdiresi Şenay Ceyran ve ekibine çok teşekkür ederiz. 13 Temmuz 2023 Perşembe günü Hayal Park Havuzu sonrası Çukurova Belediyesi’nin açtığı su parkına gittik. Öğrencilerimiz su parkında doyasıya eğlendi. Bu etkinlikler boyunca öğrencilerimize kumanya temin edilmesinde yardımcı olan Seyhan Belediyesi’nde çalışan Eren Bey ile Muzaffer Bey’e teşekkür ederiz. Ulaşım sorunumuzu çözen Adana Büyük Şehir Belediyesi Ulaştırma Müdürü Çınar Bey’e, Yüreğir Belediyesi’ne ve bize olan desteğini hiç esirgemeyen Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Özgen Bey’e çok çok teşekkür ederiz. Bu kavurucu yaz sıcağında bize bu hizmetleri sunan tüm kurumlarımıza şükranlarımızı sunarız.”