Bahtsız Bedri 21 Haziran’da vizyonda

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın Karaisalı ilçesinde çekimleri tamamlanan ve Baran isimli karakterin başından geçen komik olayların konu alındığı Bahtsız Bedri adlı sinema filmi, 21 Haziran tarihinde vizyona giriyor.

Türkiye genelinde ki sinema salonlarını kapsayan gösterim için dağıtım şirketi yetkilisi ile İstanbul’da anlaşma imzalayan LorePlus Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sincar, konu hakkında açıklamayı, ekibiyle beraber Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyareti sırasında gerçekleştirdi. Geniş bir oyuncu kadrosuyla izleyenleri kahkahaya boğacak bir yapım ortaya çıkardıklarını ifade eden Sincar, filmin serileşmeye aday olduğunu ifade etti. Çekimleri yine Adana’da yapılacak yeni projeler üzerinde çalıştıklarını da ifade eden Adem Sincar, sinema ve dizi film sektörünü İstanbul’un tekelinden çıkarmayı amaçladıklarını kaydetti.  

FİM YAPIMLARI ADANA’YA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, son zamanlarda Adana’da çekilen dizi ve filmlerin ülke genelinde rağbet gördüğünü belirterek, ‘’Adana’yı esas alan yapımlar, kentimizin tanıtımına ve ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Bizler de bu çalışmaları destekliyoruz. Bahtsız Bedri’nin fragmanını izledim ve çok beğendim. Başarılı olacağına inanıyorum’’ dedi. Filmin galası 19 Haziran tarihinde Adana ve İstanbul’da aynı anda yapılacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor