BAKAN ALİ YERLİKAYA: 119 DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ YAKALANDI

(HABER MERKEZİ)-İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adana’nın da içinde bulunduğu 23 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik yürütülen “GÜRZ-10” operasyonlarında 119 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, operasyonların son 5 gün boyunca sürdüğünü belirterek, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen operasyonların Ankara, Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Bolu, Bitlis, Bursa, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Mardin, Niğde, Ordu, Sakarya, Samsun ve Sivas illerinde gerçekleştirildiğini açıkladı.

Yerlikaya, operasyonları başarıyla yürüten emniyet güçlerine teşekkür ederek, “Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi. Bakan Yerlikaya, Türkiye’nin terörle mücadelesine kararlılıkla devam edileceğinin de altını çizdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor