BAKAN DAMAT OLUR AMA Ö.KALEM MÜDÜRÜ DAMAT OLAMAZ ÖYLE Mİ ?

Şöyle bir göz gezdirdik gazetelerin sitelerine… Yandaş ya da Havuz dedikleri gazetelerin sitelerinde CHP aleyhine neler yazılmamış ki!

Dün bir gazetecinin bir Büyükşehir Belediye Başkanı aleyhine yazdıklarını dile getirmiş, o yazıyı gazeteci kimliği taşıyan kişinin kaleme almasından duyduğumuz utancı ifade etmiştik.. 

Bugün bir cevap vereceğini umuyoruz.. Öyle olması gerektiğini düşünüyoruz..

Yani diyecek ki, “Alın size görüntü.. Alın size ses kaydı.. Bunlar da fotoğraf”

Ersin Ramoğlu öyle demiyor muydu? “Fotoğraflar gönderilecek”demiyor muydu? İnşallah bugün Adana ekinde suratımıza çarpar. Olmazsa, yarın ya da bir sonraki gün.. Mutlaka o fotoğrafları kullanır.

Neden iddialı söylüyoruz?.. Gazeteci iddiasını ispatla yükümlüdür..

Kaldı ki, o fotoğraflar gelmezse, gerek çalıştığı gazetenin Genel Müdür ve Yazı İşleri Müdürü’ne de hesap vermek zorundadır.. Ama en önemlisi o adını vermediği Belediye Başkanı’ndan ve okurlarından özür dileyip mesleğini terkettiğini söylemekte erdemli bir harekettir.. Aksini düşünmek bile istemiyoruz..

Gelelim, bazı gazetelerin sitelerindeki DAMAT olayına..

Efendim Seyhan Belediyesinin CHP’li Belediye Başkanı Akif Akay, damadını özel kalem müdürlüğüne getirmiş..

Özel kalem müdürlüğü nedir? Parayla ilgisi olan bir yer mi ? Değil.. İmarla ilgili bir yer mi? O da değil.. Nedir, protokol yeri..

Ne var bunda?

Sayın Cumhurbaşkanı’nın damadı Ekonomi’den sorumlu Bakan..

Akif Akay’ın damadı protokolden sorumlu Özel Kalem müdürü.. Orada bir şey yok ise, burada hiçbir şey yok demenin dışında bir anlam çıkarılabilir mi?

Ama öyle değil!.. “Bu CHP var ya bu CHP” bakış açısından ne zaman kurtulacağız bilemiyorum.. Ama kötü bir hastalık olduğunu biliyorum..

    Şu mübah ile günahı birbirinden ayırın lütfen.. Bu millet huzur istiyor, huzur..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor