Başarılı kadınlardan Vali Demirtaş’a ziyaret

(HABER MERKEZİ)-8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla toplumun her kesiminden başarılı kadınlar, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaret ettiler.

Vali Demirtaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden Gül Açelya Sevgenay, Kamuran Yerden, Teslime Kaparin, Dilek Loğoğlu, AKDAM Derneği’nden Muhal İkikardeş, Türk Kadınlar Birliği Derneği’nden Dudu Nermin, KADEM Adana temsilcisi Reşan Arlıer ile Tarım Kooperatiflerinden Yeşim Akkaş, Havva Kapuz ve Suna Çetin katıldılar.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Vali Mahmut Demirtaş, kadınların toplumsal yaşamın her alanında daha aktif, üretken ve güçlü bir şekilde yer almasının ülkemizin gelişmesi ve kalkınması açısından önemli olduğunu belirtti.

Vali Mahmut Demirtaş, “Hayatımızın her döneminde ve her anında; gösterdiği sevgi, verdiği emek ve tüm fedakarlıklarıyla dünyamızı iyileştiren kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, kadınlarımızın var oluş ve var etme çabalarını takdir ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle şevginin, şefkatin ve hoşgörünün kaynağı olmuş tüm kadınlarımıza saygılarımı sunuyor, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor