Başın sağolsun Fatih Terim

ADANA (İHA) – Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim (93), tedavi gördüğü hastanede dün sabah hayatını kaybetti.  

Adana’da yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan 3 çocuk babası Talat Terim, 10 gün önce hastaneye kaldırıldı. Galatasaray’ın hafta sonu Aytemiz Alanyaspor ile 1- 1 berabere kaldığı maçtan sonra Adana’ya gelen Fatih Terim, babasını ziyaret edip son durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Yoğun bakımda tedavisi süren Talat Terim, bugün saat 08.50’de doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Fatih Terim babasının vefat haberini alınca Adana’ya geldi.

  Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak, bir süredir genel durum bozukluğu sebebiyle sağlığı takibe alınan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim’in vefatıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fatih Terim’in babası Talat Terim, bir süredir genel durum bozukluğu sebebiyle hastanemizde izleniyordu. Kendisini bu sabah saat 8.50’de kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Talat Terim’in yaşamını yitirdiğini öğrenen yakınları da hastaneye akın etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de hastaneye gelerek Terim’in yakınlarına başsağlığı diledi.

FATİH TERİM HASTANEDE

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, babası Talat Terim’in hayatını kaybettiği hastaneye geldi.    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile beraber, babası Talat Terim’in vefat ettiği hastaneye geldi. Terim burada Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak ile görüştükten sonra yakınlarının yanına geçti.  Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar da Fatih Terim’e destek vermek için sabah saatlerinden itibaren hastane önünde bekledi.

Öte yandan Talat Terim’in cenazesi bugün Adana Asri Mezarlık Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Adana Asri Mezarlığı’nda defnedilecek.

GALATASARAY’DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü de Talat Terim’in ölümünün ardından internet sitesinden açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere kullanıldı

Teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim’in babası Talat Terim’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Talat Terim’e Allah’tan rahmet, Sayın Hocamız Fatih Terim’e ve Terim Ailesi’nin tüm mensuplarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

ZEYDAN KARALAR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Seyhan Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Fatih Terim’in babası Talat Terim’in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı. Karalar, “Adanamızın yetiştirdiği ve ülkemizin en önemli değerlerinden biri olan hemşehrimiz Fatih Terim’in vefat eden kıymetli babası Talat Terim’e Allah’tan rahmet, başta Fatih Terim olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

SÜMER’DEN FATİH TERİM’E TAZİYE MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Orhan Sümer, Fatih Terim’in babası Talat Terim’in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.

Orhan Sümer, “Adanamızın gururu, A Milli Futbol Takımımızda üç dönem görev yapan, eski Türkiye Futbol Direktörü ve Galatasaray A Takımı Teknik Direktörü efsane futbol adamı sayın Fatih Terim’in babası Talat Terim’in vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Merhum Talat Terim’e Allah’tan rahmet, Fatih Terim, ailesi, sevenleri ve Galatasaray camiasına başsağlığı ve sabır dilerim.”

SİVASSPOR’DAN FATİH TERİM’E BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Demir Grup Sivasspor yönetimi, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in 94 yaşında ölen babası Talat Terim için başsağlığı mesajı yayımladı.

Sivasspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada,”Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim, Adana’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Merhum Talat Terim’e yüce Allah’tan rahmet, sayın Fatih Terim’e ve Terim ailesinin tüm mensuplarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.” denildi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor