‘BASINA GEREKLİ TÜM DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ’

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Adana basınıyla bir araya geldi. Basın için kahvaltı daveti düzenleyen Sezer, “Bugüne kadar her açıklamamızda bizlere destek olan basın mensuplarınızın yaşadığı sorunların giderilmesi noktasında gerekli olan her desteği gücümüz yettiğince vermeye hazırız” dedi.

 

HABER: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nin geleneksel şekilde yaptığı basın buluşmalarının 12’ncisi Gazeteciler günü kapsamında yapıldı. Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen buluşmada Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen, gazeteciler için kahvaltılı basın daveti yaptı. Davet Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer’in katılımıyla gerçekleşti. Davete Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir başta olmak üzere birçok gazeteci katıldı.

Basının içerisinde bulunduğu sıkıntılardan haberi olduğunu dile getiren Başkan Sezer, bu sorunları dile getirdi.

“NE KADAR ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞTIĞINIZI BİLİYORUM”

Sezer, “Bugüne kadar her açıklamamızda bizlere destek olan basın mensuplarınızın yaşadığı sorunların giderilmesi noktasında gerekli olan her desteği gücümüz yettiğince vermeye hazırız. Ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı biliyorum. Kâğıt ve mürekkep fiyatlarındaki aşırı artış nedeniyle yaşadığınız sıkıntıların da farkındayız” diye aktardı.

Katılan gazeteciler için hediye takdiminde bulunulduktan sonra davet son buldu.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor