“Basının kahramanları çalışan gazetecilerdir”

ADANA (BÖLGE)– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Topluma kulak veren, vatandaşa tercüman olan, demokrasilere can veren basının gerçek kahramanları, çalışan gazetecilerdir” dedi.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ…

Başkan Avcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Basın, içinde bulunduğu topluma ve hatta insanlığa karşı sorumluluğun gereği olarak bilgi akışı sağlayan kurumsal bir yapıyı temsil ederken; çalışan gazeteciler ise hiç kuşkusuz alın teri, fikir teri dökerek fiilen bu yapıya işlerlik kazandıran, ayakta tutan kişilerdir. Topluma kulak veren, vatandaşa tercüman olan, demokrasilere can veren basının gerçek kahramanları, çalışan gazetecilerdir.” ifadesini kullandı.

AVCI, “AYRIK OTLARI”NA DİKKAT ÇEKTİ

Avcı, şöyle devam etti:

“Diğer taraftan; ülkemizde devletimiz ve milletimiz aleyhine yürütülen yıkıcı, bölücü faaliyetlerin ve Türk kimliğini, Türk aile yapısını ve İslam’ı hedef alan çalışmaların ayağını oluşturan kirli yapıyı ‘Basın’ içinde değerlendirmemek gerektiğini bu vesileyle belirtmek isterim. Özellikle basın camiasının bir kısmının bu ‘ayrık otları’nı ‘Demokrasinin olmazsa olmazları’ içinde görme yanlışından vazgeçmesi lazım geldiği kanaatindeyim.”

‘EN İÇTEN DUYGULARLA KUTLUYORUM”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle; devletimize, milletimize, cumhuriyetimize, demokrasimize, tüm insanlığa katkı sunan, ülkemizin huzur ve refahına, birlik ve beraberliğine hassasiyet gösteren, bu uğurda çile çeken, emek harcayan basınımızın gerçek kahramanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularla kutluyor, tüm emekçi arkadaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor