BAŞKAN ALİ AVAN; “SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ!”

(HABER MERKEZİ)-Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, seçim döneminde Pozantılılara verdiği Toplu Konut İdaresi projesini gerçekleştireceklerinin müjdesini vererek, yetkililerle yer incelemesi yaptı.

Göreve geldiği günden itibaren proje üretme odaklı çalışan Başkan Avan, Pozantılıları memnun etmek ve kalıcı eserler bırakmak amacıyla ekibiyle birlikte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

GECE – GÜNDÜZ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Başkan Ali Avan, üretken belediyecilik anlayışıyla, TOKİ projesi için Adana Orman Bölge Müdürü ile Pozantı’da incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda Ankara’ya giderek TOKİ Başkanlığını ziyaret eden ve Pozantı’da düşünülen TOKİ projesinin hangi bölgeye yapılacağı konusunda Genel Müdür ile istişarelerde bulunan Başkan Avan, bu hafta ise Adana Orman Bölge Müdürü Tahsin Etli ile Pozantı Orman Deposu’nda inceleme gerçekleştirdi. İncelemeler, deponun içindeki 32 dönümlük bir alanda yapıldı ve projeyle ilgili önemli adımlar atıldı.

YETKİLİLERLE BİRLİKTE İNCELEME

Yer incelemesi çalışmalarına Kaymakam Ekrem Güdek, Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen, MHP İlçe Başkanı Mehmet Kurtul ve Pozantı Orman İşletme Müdürü Bekir Demir de eşlik etti. Başkan Ali Avan, inceleme sonunda yaptığı açıklamada, “Söz verdik, yapıyoruz!” dedi ve Orman Bölge Müdürlüğüne ait Orman deposunun bulunduğu alanda TOKİ yapımı için talep ettikleri ve inceleme sonucu ayrılan 32 dönümlük alanın tespitini yaptıklarını belirtti.

PROJENİN GELECEĞİ

Bu saatten sonra kamulaştırma çalışmaları başlayacağı müjdesini veren Başkan Avan, “Yerin TOKİ Başkanlığına devri olacak ve kısa bir zaman sonra da Pozantı halkımıza talep formu açılacak. Allah’ın izni ile bizim düşüncemiz Eylül ayında temel için ilk kazmayı vurdurmak olacak. Ancak iş ve işlemler ne kadar sürer onu bilmiyorum. İnşallah en kısa zamanda TOKİ yapım çalışmalarına başlayıp Pozantılı vatandaşlarımızı yeni evleriyle buluşturacağız” şeklinde konuşarak, Pozantılılara hayırlı olsun dileklerini iletti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor