BAŞKAN ASİL BOSTANCI: TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞIMIZ SÜRÜYOR

Adanaspor’da yeni sezon hazırlıkları Pazartesi gününden itibaren Bolu’da devam ediyor. Yardımcı antrenör Fuat hoca yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular çalışmalarını sürdürüyor..

Turuncu-Beyazlılarda teknik direktör sorununun bu hafta sonuna kadar çözülmesi bekleniyor. Kulüpten aldığımız bilgiye göre birkaç teknik direktörle görüşüldüğü ve bu konuyla ilgili bizzat Başkan Asil Bostancı’nın ilgilendiği bildirildi. Başkanın belirlediği teknik direktörlerle ön görüşme yapıldığı ve hangi teknik direktörle anlaşıldığı hafta sonuna kadar kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi. Transfer konusuyla ilgili olarak da mutlaka takıma takviye yapılacağı bunun içinde çalışmaların yapıldığı ve en kısa sürede belirlenen isimlerle anlaşmaya varılacağı belirtildi.

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, “Şu anda mevcut futbolcu kadromuzla çalışmalarımızı Bolu’da sürdürüyoruz. Önceliğimiz teknik direktör sorununu çözmek. Anlaştığımız hocanın takımla birlikte çalışmalara başladıktan sonra vereceği rapor doğrultusunda transfer yapacağız. Transferlerimizi lig başlamadan önce yapmak istiyoruz. Bunun için de ön görüşmelerimizi yapıyoruz. Görüşme yaptığımız futbolcularla, anlaştığımız teknik direktör ile paylaşıp takıma faydalı olanları tranfser edeceğiz. Taraftarlarımız merak etmesin, bu sezonki kötü duruma düşmemek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Bizlere güvensinler ve zaman versinler. Görecekler, Adanaspor’u tekrar eski günlerine getirmek için vargücümüzle uğraşıyoruz” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor