BAŞKAN AVAN: POZANTI’NIN YOLLARI CINCIK GİBİ OLACAK

(HABER MERKEZİ)-Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’nın çalışma prensibi ve üretken belediyecilik anlayışıyla Pozantı adeta sıcak asfalt ile buluşmaya devam ederken, asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Tertemiz yerine Adana’da kullanılan “Cıncık gibi” tabiriyle “Pozantı’nın Yolları Cıncık Gibi Olacak” projesiyle 5 ay önce başlanan yol bakım – onarım çalışmaları ilk günkü gibi devam ediyor. Pozantı merkezde yapılan asfalt ve parke taşı çalışmalarından sonra yıllardır yol yapım ve onarım çalışmaları bekleyen ilçenin boğaz olarak tabir edilen bölgedeki Kamışlı, Hamidiye ve Aşçıbekirli Mahalleleri de sıcak asfalt ile buluştu.

Aşçıbekirli Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ali Avan, titiz çalışmalarından ötürü belediye personellerine teşekkür etti. Üretken belediyecilik anlayışı ile Pozantı’nın en ücra köşesindeki mahalle ve sokağına kadar gideceklerini ve sıcak asfalt ile buluşturacaklarını belirten Başkan Avan, sıkça dile getirdiği “Pozantı’nın yolları cıncık gibi olacak” sözünü yineledi.

ŞEHİT POLİS BABASININ EVİNİN YOLU DA ASFALTLANDI

2022 Yılında Adana-Pozantı Otoyolu’nda yolun karşısına geçerken seyir halindeki bir tırın çarpması sonucu şehit olan trafik polisi Kemal Eren’in babası Mustafa Eren’in evinin yolunu da asfalt kaplama yaptıran Başkan Avan, vatandaşlar tarafından takdir edildi.

Şehit babası Mustafa Eren ile sohbet eden Başkan Ali Avan, Şehit Trafik Polisi Kemal Eren’in mezarının henüz yapılmadığını öğrenmesi üzerine ekiplerine acil koduyla talimat vererek, “Şehidimizin mezarı ivedi bir şekilde mermer kaplama ile yapılarak şanına yakışır şekilde olacak” dedi. Şehit babası Mustafa Eren ise bu yaklaşımı karşısında Başkan Ali Avan’a teşekkür ederek gözyaşlarına boğuldu.

Sıcak asfalt çalışmalarını inceledikten sonra Pozantılı vatandaşlara bir açıklama yapan Başkan Ali Avan, şunları dile getirdi;

ÇALIŞMA TAKVİMİ DOĞRULTUSUNDA İLERLİYORUZ

“Çok değerli hemşerilerim, yaklaşık 2 haftadır Aşçıbekirli Mahallemizde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızın bugün son günü inşallah. Yarından itibaren diğer mahallelerimiz olan Yukarıbelemedik, Yağlıtaş ve Karakışlakçı Mahallelerine geçeceğiz. Lakin başka bir ekibimizde Aşçıbekirli’nin ara sokaklarındaki parke taşı çalışmalarına devam edecekler. Ondan sonra ise Dağdibi, Fındıklı ve Alpu Mahallelerinin yollarını da sıcak asfaltla buluşturduktan sonra boğaz mahallelerini bitirmiş olacağız. Daha sonra ise Pozantı merkez ve Akçatekir Mahallesindeki yol bakım ve onarım çalışmalarımıza başlayacağız. Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışma takvimi doğrultusunda ilerliyoruz.

POZANTI DEMEK EN ÜCRA KÖŞEDEKİ MAHALLEMİZ DEMEK

Hep dediğimiz gibi Pozantı’nın yolları cıncık gibi olacak. Pozantı demek sadece merkez demek değil! Pozantı demek boğaz mahalleleri demek. İlçemizin en ücra köşesindeki Dağdibi demek, Karakışlakçı demek. İnşallah birkaç gün içerisinde de kurduğumuz farklı bir ekipte Çamlıbel Mahallesine geçerek oradaki yolların bakım ve onarımını gerçekleştirecekler.

ÇALIŞANLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Açıklamasına devam eden Başkan Avan, “Belediyemizin tüm ekipleri çalışıyor. Pozantı Belediyemizin çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum” diyerek “Tüm ekip hep birlikte çalışıyor, yaklaşık beş buçuk aydır yorulmadılar, yıkılmadılar, bahane üretmediler. Hizmet üretme anlamında her zaman dimdik ayakta durdular. Hepsinin emeğine sağlık. Onlar bu şekilde çalıştıktan sonra kimse bizim karşımızda duramaz.

Sayın genel başkanım, bilge liderim Devlet Bahçeli Beyefendiye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Benim söylediklerim bazen yanlış anlaşılıyor ama ben şöyle söyleyeyim “Herkes çok olabilir ama biz Cumhur İttifakıyız” bunu iyi bilsinler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor