Başkan Aydar, geleneksel iftar yemeğine katıldı

ADANA (BÖLGE)-Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Bakkallar ve Bayiler Odasının düzenlediği 1. Geleneksel İftar Yemeği’ne katıldı.

 Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu ve yönetiminin Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlediği 1. Geleneksel İftar Yemeği’nde Ceyhan esnafı ile bir araya gelen Başkan Aydar, orucunu Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve vatandaşlarla açtı.

 Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Kıymetli Başkanımız Ahmet Tontu, yine her zamanki gibi ilklere imza atıyor. Bu güzel akşamda hepimizi bir araya getirdi. Ramazan Ayı birlik ve beraberlik ayıdır, bu mübarek ayın ilçemize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu ise, “Düzenlemiş olduğumuz 1. Geleneksel iftar, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine hoş geldiniz. Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı manevi duyguların güçlendiği bir aydır. Kıymetli misafirlerimiz görevime geldiğim bu güne kadar Ceyhan’da ticaret yapan siz değerli üyelerimizle birlikte dayanışma içerisinde olmaya gayret edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi daha çok sağlamlaştırarak yeni projelerle esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bugünün de anneler günü olması nedeniyle tüm annelerimizin ve şehit annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu. 

 Gecede dört kadın esnafa Anneler Günü vesileyle çiçek takdim ederken, Başkan Kadir Aydar, çiçek vereceği annenin kürsüye gelmesini beklemeden yanına giderek ellerinden öptü. Yaşlı anneye çiçeğini takdim ederek Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Aydar misafirler tarafından büyük alkış aldı.

 Düzenlen İftar Yemeğine Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın yanı sıra Adana Odalar Birliği Başkanı Nihat Sözütek, Başkan vekili Gürsel İlci, Belediye Başkan Yardımcıları Hülya Erdem, İlker Önük, Meclis Üyeleri, Ceyhan STK Başkanları ve çok sayıda esnaflar katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor