BAŞKAN BOSTANCI, TARAFTARIN TAKIMA SAHİP ÇIKMASINI İSTEDİ

Adanaspor’un Başkanı Asil Bostancı, takımın iyi hava yakaladığını ve üstte oynayacak bir takım düşündüklerini söyleyerek, camiada küskünlüklere son vermek istediklerini ve taraftarın takıma sahip çıkmasını istediklerini vurguladı.

Bolu’da günde çift antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Adanaspor’da, Başkan Asil Bostancı, kampı ziyaret etti. Asil Bostancı, takımın iyi hava yakaladığını ve camianın beklentilerini yerine gteirmeye çalışacaklarını söyledi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Bostancı, “Takıma yeni katılacak arkadaşlar var, çalışmalar yapıyoruz. Çok tronsfer yapmak, çok başarılı olmak anlamına da gelmiyor. Biz elimizden geleni yapacağız. Bu sene ligde alt taraf da üst taraf da çok karışık olacak ama biz üstte oynayacak bir takımı düşünüyoruz. Bunun için çalışma yapıyoruz. Yarışmacı bir takım istiyoruz” dedi.

Bostancı, camiada küskünlüklere son vermek istediklerini vurgulayarak, “Taraftarının takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Bir takım, seyircisi, taraftarı varsa bir yere gelir. Biz büyük bütçeler oluşturularak seyircisiz oynayan takımlar gibi olamayız. Bize taraftarın gücü lazım. Sonunda kadar başarı gelecek diye düşünmüyorum. Kenetlenmemiz lazım” ifadelerini kullandı. Öte yandan Adanaspor’da yeni sezon hazırlıkları da Teknik Direktör Sol Bamba’nın önderliğinde devam ediyor. Futbolcularla tanıştıktan sonra Cumartesi günü takımın başında antrenmana çıkan Sol Bamba, futbolcularının antrenmanda gösterdiği performanstan çok mutlu olduğu gözlendi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor