BAŞKAN BOSTANCI’DAN 7 TEMMUZ ADANASPORLULAR GÜNÜ MESAJI

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, 7 Temmuz Adanasporlular Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Asil Bostancı, mesajında şunları söyledi

“Büyük Adanaspor taraftarları;

Bugün şanlı tarihimizin en önemli gnülerinden birini yaşıyoüruz. Şanlı tarihimizde sayısız başarılara imza atıldı. Türkiyemiz, Bayrağımızı ve Milletimizi Avrupa kupalarında temsil ettik. Uzun süre Süper Ligde mücadele ettik. Adanaspor armasıyla büyük işlere imza atıldı.

2024-2025 sezonunda siz değerli taraftarlarımızla desteğiyle tekrardan büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyoürum. Bu vesile ile Dünyanın dört bir yanında olan tüm Adanaspor taraftarlarının 7 Temmuz Adanasporlular Günü’nü kutluyorum.

Adanaspor Turuncudur!”

Diğer taraftan Adanaspor’da yeni sezon hazırlıkları Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde yapılan antrenmanla devam etti. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Eyüp Arın antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Yeni sezon hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni başkanımız belli oldu. İnşallah en kısa zamanda gerekli çalışmalar yapılarak takıma gerekli takviyeler yapılarak yeni sezon öncesi tam kadro olarak çalışmaya başlarız. Şu anda takımın başındayım, ileride ne olur onu bilemem, ben her zaman Adanaspor’un nefereyim, ne zaman isterlerse gelirim” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor