Başkan Kadir Aydar’dan Beraat Kandili mesajı

ADANA (BÖLGE)-Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak hemşehrilerinin kandilini tebrik etti.

Berat Kandili’nde ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin zirveye ulaşması; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşanmasını temenni eden Başkan Kadir Aydar  mesajında,  “Bu gece anne, baba ve akrabaların kandilleri tebrik edilmeli, hayır duaları alınmalıdır. Fakir ve muhtaçlara imkânlar nispetinde yardım eli uzatılmalıdır. Unutmayalım ki, paylaşılmayan sevinç ve mutlulukların insan için fazla bir anlamı yoktur. Sevinç ve mutluluklar paylaşıldıkça artar, kederler de paylaşıldıkça hafifler.” dedi.

Gönüllerimize ilahi bereket bahşeden ve on bir ayın sultanı Ramazan’ın müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan  Aydar, “Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Bu gibi mübarek gün ve geceler, değerlendirebildiğimiz sürece; güzel amellerle içini doldurabildiğimiz sürece bizim için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır. Bu vesileyle ilahi atmosferde idrak edeceğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’nde, gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum. Mübarek Berat Kandili’nin kutlu olmasını diler, Ceyhanlı hemşerilerimizin, milletimizin, memleketimizin ve tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” İfadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor