Başkan Karalar dolmuşçu esnafı ile buluştu

ADANA (BÖLGE)- Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, başarısının formülünü dolmuşçu esnafına anlattı.

Büyükşehir adaylığının açıklanmasının ardında sık sık meslek örgütleri ve STK’ları ziyaret eden Başkan Karalar’ın son durağı Cemalpaşa dolmuşçu esnafı oldu. Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek’in de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Karalar, Adana halkını mutlu etmek için aday olduğunu söyledi.

BEN YAPIYORUM DEĞİL BİZ YAPIYORUZ

Adana’ya hizmet etmenin kendisi için bir onur olacağını söyleyen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, seçimi kazandıklarında “Ben yapıyorum değil, biz yapıyoruz” ilkesinin Seyhan’da olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi’nde de devam edeceğini vurguladı.

Karalar görev süresince kendilerini başarıya götüren formülüde şu üç başlık altında özetledi;

“Halktan kopmadık, çok çalıştık, parayı iyi kullandık. Bu üç ilkeye bağlı kaldığınızda başarı kendiliğinden geliyor. Seyhan’a başkan olduğumuz günden itibaren halkımızın arasından kendimizi makam odalarına çekmedik. Her zaman her yerde halkın arasında olduk onlarda bize ‘Halkçı Başkan’ demeyi layık gördü. Seyhan’a çalışarak bizi buraya getirenlere borcumuzu ödemek için uğraş verdik. Borçlu bir belediye aldık ama bundan yakınıp durmadık. Kaynaklarımızı ve paramızı çok iyi kullanıp halkımızın yüzünü güldürecek hizmetler ürettik. Bundan sonar sadece Seyhan’ı değil tüm Adanalıların yüzünü güldürecek hizmetlere yine halkımızla birlikte imza atacağız.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor