Başkan Karalar, personelinin yeni yılını kutladı…

ADANA (BÖLGE)-Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye personelinin yeni yılını kutladı. Duygu dolu anların yaşandığı kutlamada Başkan Karalar, Seyhan’da başlayan hizmet hamlesinin tüm Adana’ya yayılacağını söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, belediye personelinin yeni yılını kutladı. Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen yeni yıl kutlamasına belediye personelinin tamamı katıldı.

Seyhan Belediyesinin 5 yılda önemli hizmetler yaptığının altını çizen Seyhan Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, burada özverili çalışmalar yürüten belediye çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Karalar, “Biz imkânsızlıklara rağmen imkânlar yarattık. Seyhan ilçesi; 6 seçim ve darbe girişimine rağmen 30 yılda görmediği hizmeti gördü. Bunu halkın kendisi söylüyor. Tufanbeyli’nin Yumurtalık’ın bir köyünde Seyhan Belediyesi’nin yaptıklarını duymak çok güzel bir olay… Bugün Adana’nın her köşesi Seyhan Belediyesini konuşuyor. Biz imkânlarımızla hem Seyhan’a yettik hem de ihtiyaç duyulan her yere yetiştik” ifadelerine yer verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor