Başkan Karalar’dan Başkan Özgan’a ziyaret

ADANA (BÖLGE)-Adana Büyükşehir Belediye başkanı Zeydan Karalar Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan’a ziyarette bulundu.

Bir dizi program ve açılış için  için Kozan’a gelen Adana Büyükşehir Belediye başkanı Zeydan Karalar, Sırkıntı Caddesi’nde başlanan yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Daha sonra Kozan Belediyesini ziyaret eden Karalar; Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile Kozan’ın sorunlarını yerinde tespit edip İlçe belediyemiz ile ortaklaşa hareket ederek sorunları çözmek için çaba sarf ediyoruz.”Dedi.

Bir gazetecinin asfalt şantiyesinin Kozan’da değil de Feke’de olduğunu söylemesi üzerine önümüzdeki aylarda Kozan’da asfaltsız yol bırakmayacaklarını ve  Kozan Belediyesi ile koordineli bir şekilde hareket ederek çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Diğer ilçe belediyeleriyle olduğu gibi Kozan Belediyesi ile de  ortak çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Karalar ; “Kozan’da ki eksiklikleri tespit ettik. İlçe Belediyemiz ile birlikte bütün zorlukların üstesinden gelerek halka hizmet için elimizden geleni yapacağız.”dedi.

Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan’da; “5 aylık dönemde Kozan Belediyesi veya Büyükşehir Belediyesi diye ayırt etmeden yol,asfalt,ilaçlama gibi hizmetlerde Belediyemiz imkanları çerçevesinde vatandaşımıza hizmet götürdük.Götürmeye de devam edeceğiz.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor