BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

(HABER MERKEZİ)-Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kocaispir mesajında şunları kaydetti;

“15 Temmuz’un yıl dönümünde vatan uğruna canını veren kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Darbe girişimine gövdesini siper eden bu aziz milletin mensubu olmaktan büyük gurur duyuyorum. 15 Temmuz gecesi, şanlı tarihimizin en büyük destanlarından biri olarak hafızalara kazınmıştır. O gece, aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin onurlu duruşu ve dünyada eşi benzeri görülmemiş cesareti ile hain darbe girişimi püskürtülmüştür.

Milletimiz verdiği ikinci kurtuluş mücadelesi ile bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha ilan etmiştir. Ordunun ve diğer stratejik kurumların içine sızmış FETÖ ihanet çetesi ve destekçilerine karşı elde edilen bu demokrasi zaferi, milletimizin yüreğindeki imanın ve çıplak elleriyle verdiği mücadelenin bir neticesidir. Türk Milleti, 15 Temmuz’da önüne çıkan engeller karşısında nasıl bir duruş sergilediğini ve herhangi bir topluluk değil, kelimenin tam anlamıyla millet olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, demokrasimize kasteden darbe girişimine karşı toplumsal hafızamızın diri tutulması, demokrasimizin güçlenmesi ve şehitlerimizin ve gazilerimizin hatırlanması için sembol niteliğindedir.

Bu düşüncelerle, ülkemizin bağımsızlığı ile milletimizin birliğini ve beraberliğini hedef alan hain darbe girişiminin dördüncü yıldönümünde 15 Temmuz gecesi şehit olan tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Darbe girişimi sırasında yaralanarak gazilikle şereflenen tüm kardeşlerimize sıhhat ve afiyet temenni ediyorum. Allah ülkemizin ve milletimizin her daim yardımcısı olsun.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor