Başkan Kocaispir’den ‘Kadir Gecesi’ mesajı

ADANA (BÖLGE)-Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 31 Mayıs Cuma gecesi idrak edilecek mübarek Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Kocaispir mesajında “Onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in sonlarına yaklaşırken, bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, insanlığın hidayet rehberi kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin rabbimiz katında kabul edildiği müstesna bir gecedir. Bizlere arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve geceler, yaşantımızda kalıcı değişiklikler meydana getirmediği sürece tam anlamıyla idrak edilmiş sayılmaz. Bu nedenle her ayı Ramazan ve her geceyi Kadir Gecesi gibi yaşamaya gayret etmeli, dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine; sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Yüreğirli hemşerilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin ülkemize, tüm İslam âlemine ve bütün insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor