BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN KADİR GECESİ MESAJI

(HABER MERKEZİ)-Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 19 Mayıs Salı gecesi idrak edilecek Kadir Gecesi nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Kocaispir mesajında şunları kaydetti: “Bu yıl salgın hastalık dolayısıyla maalesef Ramazan ayına buruk ve hüzünlü girdik. Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif’in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi’ni küresel salgın nedeniyle camilerimizden uzak idrak edecek olmanın burukluğunu yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur’an-ı Kerim’de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Gönül isterdi ki bu mübarek gecelerde Rabbimize sadece evlerimizden değil, hep birlikte camilerimizde de el açıp dua edelim.

19 Mayıs Salı günü idrak edeceğimiz Kadir Gecesi vesilesi ile Rabbimden yaşadığımız sıkıntılı sürecin bir an önce son bulmasını niyaz ediyor, kıymetli hemşehrilerimize, ülkemize ve tüm insanlığa daha huzurlu, daha sağlıklı yeni bir yaşam diliyorum.

Bu duygularla tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor