BAŞKAN MURAT SANCAK GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Esenler Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ‘Spor Tarihi Söyleşileri’ programında gençlerle bir araya gelerek onların sorularını cevaplandırdı.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün her ay düzenlediği ve moderatörlüğünü gazeteci Nazım Türknas’ın yaptığı ‘Spor  Tarihi Söyleşileri’ programının konuğu Adana Deamirspor Başkanı Murat Sancak oldu. Sancak, başkanlık hayatını ve başarı hikayelerini gençlerle paylaştı. Başkan Sancak, programın sonunad gençlerin sorularını da yanıtladı ve forma hediye etti. Gençlerle eğlenceli vakit geçiren Başkan Murat Sancak, futbolcularla telefonda görüşmek isteyen gençlerin isteklerini geri çevirmedi ve Luis Nain, Younes Belhanda ve Yusuf Erdoğan’ı onlarla görüntülü olarak görüştürdü.

Başkan Sancak, etkinlikte ligdeki durumları hedefler ve Süper Lig’deki hakem performansları hakkında da açıklamalarda bulundu. Süper Lig’de ilk 12 haftayı değerlendiren Sancak, “Bizim açımızdan talihsiz maçlar yaşadık. Kasımpaşa maçında 8 kişi kaldık, Karagümrük maçında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Ankaragücü maçında 1-1 berabere kaldık. Sivas’ta berabere kaldık. Bu 4 maçtan 3-4 puan daha fazla almamız lazımdı, hesabımız oydu. Güzel olan taraf da şu; iç sahada kaybemiyoruz. 6 galibiyetimiz vardı, Fenerbahçe ile berabere kaldık. O da norma, önümüzdeki maçlara bakıyoruz” diye konuştu.

Başkan Sancak, Patrick Kluivert için, “Gayet iyi, o da memnun, biz de memnunuz. Her geçen gün her bakımdan daha iyi olacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. Devre arası transfer çalışmalarının sorulması üzerine de Sancak, “Görev verdik, çocuklar çalışıyoruz. Belli mevkilerde en az 2-3 oyuncu alacağız, çalışıyoruz” diye cevap verdi. Öte yandan Adana Demirspor’un 6 haftalık maç programı da belli oldu. Buna göre, 26 Kasım Pazar Saat 13.30 Kayserispor, 02 Aralık Cumartesi saat 19.00 Samsunspor, 8 Aralık Cuma Galatasaray, 15 Aralık Cuma İstanbulspor, 19 Aralık Salı Gaziantep Futbol Kulübü 24 Aralık Pazar Antalyaspor ile karşılaşacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor