BAŞKAN SANCAK GERİ DÖNDÜ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamayla kulüp başkanlığına tekrar geri döndüğünü açıkladı. Başkan Sancak yaptığı açıklamada, “Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, başkanlığı bıraktığımı açıkladıktan sora 4-5 gün sosyal medyadan uzak günler geçirdim ve gördüm ki insan huzurlu olabiliyormuş. Kendimle baş başa kaldığımda 2.5 yılın muhasebesini yaptım. İyisiyle, kötüsüyle kah coşku duyduğumuz, kah üzüldüğümüz dönemler oldu. Aslında asıl güzel olan camia olarak bir bütün oluşumuzdu.

Son günlerde yaşadığımız olay beni derinden üzdü, çünkü taraftarlar arasında huzursuzluk (birazda olsa) bana karşı tepki olmuştu. O günde ailemle birlikte annem’lerdeydik. Kendi kendime, bu takım için gecemi, gündüzümü, işimi, dostlarımı ve ailemi ihmal etmeme rağmen (parayı saymıyorum bile) memnun edemiyorsam durmaın bir anlamı yok dedim. Transfer etmek istediğim futbolcuyu karşılıklı çiftetelli oynamak için değil, ADS’nin menfaati hedefimdi. Almadan önce istişare yapmış olmama rağmen daha sonra aynı taraftan tepki gelince bu duruma geldik.

Bu zaman zarfında taraftarlarımız büyük incelik göstererek sosyal medya üzerinden birçok defa “Bu Hikaye Sancaksız Olmaz” hastıg’ı açarak durumu ülke gündemine kadar taşıdılr. Bir çoğu telefonla arayarak gitmemem doğrultusunda ricacı oldular. Sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Büyükşehir ve Belediye Başkanlarımız, Adana’nın ileri gelenleri, iş insanları, çalışanları arayarak yarı yolda bırakmamamı istediler. Adana’ya gelmeden önceki akşam anneme uğradığımda bana ‘Sana bırak demiştim ama yarı yolda bırakmak olmaz git, İNŞALLAH şampiyon olursunuz’ dedi.

Adana’ya gelerek futbolcularla, taraftar gruplarıyla, yöneticilerle ve değişik kesimlerle yaptığım görüşmelerden sonra başkanlığa devam etme kararı aldım. Şu geçen zamanda tekrar net gördüm ki çalışanıyla, taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla ve sempati duyanlarımızla çok büyük bir camiayız. Bu nedenle, ADS’yi kurumsallaştırmak, geleceğe sağlam adımlarla götürmek ve gelecekte kenid ayakları üzerinde yaşatmak. Ayrıca bu kulüp üzerinden menfaat sağlamayı bekleyen, emelleri olanların hayallerini sonlandırmak için, Daha güçlü, Daha bilinçli ve Daha yüksek sesle Durmak Yok Yola Devam. Allah Yar ve Yardımcımız olsun” dedi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor