Başkan Uludağ, “ Sarıçam’ın menfaatleri için birlikte çalışacağız”

ADANA (BÖLGE)-Sarıçam Belediyesi yeni dönem meclisi, ilk toplantısını yaparak çalışma döneminin encümen ve komisyon üyeliği seçimlerini yaptı. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yeni dönemin Sarıçam için hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Geçmiş dönemde olduğu gibi Sarıçam’ın menfaatleri doğrultusunda başarılı ve uyum içinde çalışacağımıza inancım tamdır.” dedi.

Sarıçam Belediyesi Meclisi Nisan ayı oturumu saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Başkan Bilal Uludağ meclisin açılışını yasa gereği en genç üyeler olan Emrah Bayram ve İsmail Korkmaz ile birlikte yaparak yönetti. Başkan Bilal Uludağ, 2019-2024 döneminde yeni seçilen meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Bu dönemde de Sarıçam’ın menfaatleri doğrultusunda sizlerle birlikte uyumlu bir şekilde yöneteceğiz. Bundan da şüphem yok.” diye konuştu.

MECLİS BAŞKAN VEKİLLERİ, KÂTİPLERİ VE ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ

Sarıçam Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında yer alan Başkan vekilleri, kâtipler, encümen ve komisyon üyelikleri seçimleri yapıldı. Kapalı oylama ile yapılan seçimler sonucunda ise meclis 1’nci Başkan vekilliğine Nebi Erdoğan, 2 Başkan vekilliğine Züleyha Kara, meclis kâtipliklerine Yasin Cingöz, Emrah Bayram,  Encümen üyeliklerine Eyüp Akbulut, Nebi Erdoğan, Vedat Karadağ seçildiler.  

Daha sonra ise komisyon üyelikleri için seçimlere geçilerek, grupları tarafından belirlenen üyelerin isimleri açık oylama sonucunda kabul edildi. Seçimleri değerlendiren Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, meclis üyelerine seçimler nedeniyle teşekkür ederek, başarılı bir dönem geçirmeleri dileğinde bulundu. Öte yandan meclisin ilk toplantısına Cumhur ve Millet ittifakı ilçe başkanları da katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor