BAŞKAN VEKİLLERİ GÖÇER VE YILDIZ YENİ HİZMETLER İÇİN YOL HARİTASI BELİRLEDİLER

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, Ceyhan Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Vekili Sevil Aydar Yıldız ile bir araya geldi. Ceyhan Belediyesi’nde gerçekleşen toplantıda, ilçede yapımı tamamlanan 6 Ocak Kurtuluş Kent Meydanı, İsmet İnönü Kent Meydanı ve Uğur Mumcu Bulvarı gibi projelerin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı ifade edildi. Devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yapılarak, yeni hizmetler için izlenecek yol haritası oluşturuldu. İki belediye arasındaki koordineli çalışmaların artarak süreceği belirtildi.

 

 

(HABER MERKEZİ)-Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, Ceyhan Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Vekili Sevil Aydar Yıldız ile bir araya geldi. Ziyarette, Adana Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ile Ceyhan Belediyesi müdürleri de yer aldı. Yapılan toplantıda Başkan Vekili Yıldız, iki belediye arasında “uyumla, birlikte” anlayışıyla hizmetlerin artarak süreceği vurgulandı.

GEÇER: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ziyarette konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, “Birlik ve beraberlik içinde, el ele vererek her ilçemize eşit hizmet ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Ceyhan’da hemşehrilerimizle, muhtarlarımızla ve yerel yöneticilerimizle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduk. İlçeler arasında ayrım yapmaksızın, eşit hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz” dedi.

YILDIZ: “UYUMLA, BİRLİKTE” ÇALIŞMALARI SÜRDÜRECEĞİZ

Geçer’in ardından değerlendirmede bulunan Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız ise, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın ortaya koyduğu hizmet vizyonuna dikkat çekerek, “Sayın Zeydan Karalar ve Sayın Kadir Aydar’ın ‘abi kardeş’ dayanışmasıyla kurduğu bu güçlü uyumu devam ettiriyoruz. Uyumla, birlikte çalışmayı sürdürecek ve Ceyhan’a kazandırılan hizmetlerin üzerine yenilerini ekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

PROJELER MASAYA YATIRILDI, YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Ceyhan Belediyesi’nde gerçekleşen toplantıda, ilçede yapımı tamamlanan 6 Ocak Kurtuluş Kent Meydanı, İsmet İnönü Kent Meydanı ve Uğur Mumcu Bulvarı gibi projelerin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı ifade edildi. Devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yapılarak, yeni hizmetler için izlenecek yol haritası oluşturuldu. İki belediye arasındaki koordineli çalışmaların artarak süreceği belirtildi.

MUHTARLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ

Toplantının ardından Başkan Vekili Yıldız ve Geçer, Ceyhan Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Eren Ulaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada çok sayıda mahalle muhtarı da hazır bulundu. Ziyarette mahallelerin talepleri ve çözüm önerileri ele alındı.

BAŞKAN VEKİLLERİ SAHADA İNCELEMELERDE BULUNDU

Yıldız ve Geçer, muhtarlarla yapılan görüşmenin ardından Emek Mahallesi ve Otogar yolu güzergâhı başta olmak üzere çeşitli noktalarda devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Sahadaki ekiplerden bilgi alan heyet, projelerin son durumunu değerlendirdi ve ihtiyaç duyulan alanlarda çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

YILDIZ: SÖZ VERİLEN HİZMETLERİ BİR BİR İLÇEYE KAZANDIRACAĞIZ

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Sevil Aydar Yıldız, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar ile Ceyhan Belediye Başkanımız Sayın Kadir Aydar’ın Ceyhan’a söz verdiği hiçbir hizmette aksama olmaması için, Güngör Başkanımızla birlikte üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Uyumla, birlikte daha çok çalışarak bu hizmetleri bir bir ilçemize kazandıracağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor