BAŞLIKSIZ

Bu günkü yazımıza başlık koyamadık..Hangisini  başlık yapalım ki!.. Bazı konuşmaları değerlendirmeleri  ve suçlamaları aktaralım, Türkiye açısından bir pencere açalım..

 AKP Afyon Milletvekili Ali Özkaya, zamları şöyle değerlendirmiş;

  “Akaryakıtta elimizi vicdanımıza koyarsak çok artış yok arkadaşlar.Geçen yıl 6.80 olan mazot şu anda 8.30. Yüzde 24-25 oranında artış var. Doğalgaz ile yüzde 160 oranında artan akaryakıtın yüzde 25 artmasının sebebi 50 milyara yakın ÖTV’yi biz devlet olarak almıyoruz. Sırf çiftçi üretsin, kamyoncu çalışsın diye.  Tarım ürünleri yüzde 100’e yakın arttı. Mazot yüzde 100 artmadı yüzde 25 arttı. Gübrede vatandaş haklı”

İşte gerçek olmasa da  savunma böyle yapılır.. Ünvanı milletvekili olsa da !..

 Öğrenciler Rektöre; “Hocam rektörü olduğunuz Trakya Üniversitesi’nde baldızınıza kadro açmışsınız Sevinç gözyaşı döken yüz özel değilse sebebini öğrenebilir miyiz?” diye sormuşlar.

  Rektör savunmasını şöyle yapmış; “Aile ve Sosyal politikalar bakanlığında kadrolu bilgi işlem memuru idi. Aday memurluğu bitince muhafakat istedi kurumu verdi. Bizimde bilgi işlemde ciddi ihtiyaç vardı kabul ettik. 3 yıldır çalışıyor. Evli çocuklu bir hanım. Allah’ tan korkmayanlar için yaşasın cehennem”

   İşte gerçek olmasa da savunma böyle yapılır.Ünvanı Rektör olsa da!

    TBMM Başkanlığı yapan Bülent Arınç, “Hâlâ AK Partiliyim, bir yere gitmiş değilim. Yaptıklarımla iftihar ediyorum. 2015 sonrasında olmadığım için hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum” 

    İşte gerçek olmasa da savunma böyle yapılır..Meclis Başkanlığı yapmış olsa da!..

   AKP döneminin ekonomi Bakanı ve şimdiki Deva Partisi”nin Genel Başkanı Ali Babacan”a  Soros”u sormuşlar, o da yanıt vermiş;

 “Türkiye’ye yatırım yapın, Türkiye’de daha çok iş yapın’ türü görüşmeler bunlar. Bir yatırımcı ve iş insanı olarak, o dönemlerde pek çok uluslararası yatırımcıyla yapılan görüşme gibi Soros’la da görüşmeler oldu. En az bir tanesinde ben vardım.

  O gün öyle, bugün böyle. İktidarın ve Sayın Erdoğan’ın tutumunda bir tutarlılık aramayın. O gün işine öyle geliyordu, bugün işine böyle geliyor. Hesap soran falan da yok. Bu tutarsızlıkları hatırlatmadıktan sonra daha pervasız bir siyaset yapılabiliyor. Kitlelerin hafızası balık hafızasıdır. Bugün geçerli akçe hangisi, hangi söylem gider, bir hafta da olsa insanların dikkatini nereye çekebiliriz diye söyleyip geçiyor.”

   Eee.  nede olsa  eski Bakan, şimdiki Genel Başkan…Elbette doğruları  söyleyecek .

    Görüyorsunuz değil mi!.. Millet can derdinde, kasap et derdinde..Bir yanda makam peşinde koşanlar, bir yanda makamını kullanarak  yakınlarına iş imkanı sağlayanlar, bir yanda zamların altında ezilenler, diğer yanda  cep delik, cepken delik olanlar  ve  Dolar”ı sırtlayanlar,

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor