BAYRAM AKGÜL, TFF’DE MİLLİ TAKIMLARDAN SORUMLU OLACAK

Adanaspor eski Başkanı Bayram Akgül, geçen sezonun son maçında takımı ligde kaldıktan sonra soyanma odasına giderek takıma veda etmişti. Daha sonra kulüp satışıyla ilgili çok uğraş verse de başarılı olamamış ve yerine Asil Bostancı getirilmişti.

Bayram Akgül, geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçiminde başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesinde yönetim kuruluna seçilmişti. Bayram Akgül ile birlikte Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zaferd Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Hasan Surozü, Ceyhun Kaznacı, Mustafa Temal Bozdağ, Ural Aküzüm ve Bilal Aslan yer aldı.

Federasyon seçimlerinin tamamlanmasının ardından Milli Takımlardan Sorumlu Üyeliğe Bayram Akgül’ün getirileceği ve Montella’nın Milli Takım Teknik Direktörlüğü devam edeceği ifad edildi. TFF’nin yeni yönetiminde görev dağılımı yapıldıktan sonra milli takımlardan sorumlu üyenin belirlenmesi ve birlikte Montella’ya destek verileceği ve hedefin önce Avrupa Uluslar Ligi, sonra Dünya Kupası elemeleri olduğu vurgulandı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor