BAYRAM MESAJI MI KARA HABERMİ?

Bugün bayram.. Öncelikle sağlık, huzur, başarı ve bol kazanç temennileriyle kutlu olsun..

Bugün için güzel bir şeyler yazalım istedik.. Sabah sabah Sabahattin Önkibar moralimizi bozdu..

23 Haziran sonrası için öyle bir tablo çizmiş ki, sanki felaket tellalı!

Madde madde olabilecekleri sıralamış Sabahattin Önkibar..

Ne demiş?

“1) Tayyip Erdoğan’ın adayı; 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçimini ikinci kere kaybederse partisi düşüşe geçip büyük kopmalar yaşayacak ve iktidar muhtemelen TBMM’de çoğunluğunu yitirecek… Keza İstanbul’da alınacak seçim sonucu Tayyip Erdoğan karizması yara alacak ve Erdoğan isminin bürokrasideki etkisi kırılacak.”

Eeeeeee!

“2) İstanbul’da alınacak ikinci bir mağlubiyet erken seçimi Türkiye’nin gündemine sokacak ve Türkiye bir t ürlü normalleşemeyecek.”

Eeeeeee!

“3) Ekonomideki mevcut çöküş tablosu resesyondan, konsolidasyon veya moratoryuma doğru yelken açınca iktidar mecburine IMF’nin kapısını çalacak ve bu şekilde siyaseten kendini bir kere daha inkar edecek.”

Eeeeeee!

“4) İktidar, IMF ile anlaşabilmek yani ekonomik destek karşılığında Washington’a S-400 ve Suriye konularında tavir vermeye mecbur kalacak. Zira, malum IMF’ye kaynak sağlayan ana ülke ABD.”

Eeeeeee!

“5) IMF’nin dayatacağı kemer sıkma programı ise zaten işsizlikle sefaletin göbeğinde olan Türk toplumunu cinnet noktasına taşıyacak ve ülke sosyal bağlamda sarsılmaya başlayacak.”

Eeeeeee!

“6) İktidar, yeni süreçle beraber Suriye politiksaında ABD gemisine binildiğini saklamayıp alenileştirecek.”

Yapma Sabahattin bey!.. Bunlar bayram öncesi yazılacak şeyler mi?

Durdun durdun da bugünü mü buldun.. Yahu birkaç gün daha sussaydın bari.. Bak bugün bayram.. Sen dünden bizim kafamızı karmakarışık ettin.

Yazdığın her madde KARA HABER.. Şu ana kadar bir tepki de gelmedi yazına.. Sanki doğruymuş gibi bir sessizlik var. “ACABA” diyoruz, açıklama yapılıncaya kadarda öyle demek zorunda bıraktın bizi..

İnşallah dediklerin çıkmaz Sabahattin Önkibar, inşallah çıkmaz..

HAYIRLI BAYRAMLAR..

…………..

HASAN ASLAN MEKSİKA’YA MI KAÇTI?

Adana’nın yerinde durmaz çocuğu, CHP’nin sevdalısı Hasan Aslan’dan dün bir fotoğraf geldi.. Biz kendisini Elazığ’da çayır-çimenler içinde görmüştük bir başka fotoğrafta..

Ama dün elimize geçen bir fotoğraf bizi şaşırttı.. Kafasında bir kovboy şapkası, gözünde gözlük.. Yüzünde hafif bir tebessüm..

İçimizden “Hasan Elazığ’a değil, Meksika’ya mı kaçtı mı?” diye geçirdik.. Ama hem kovboy şapkası, hem yüzündeki tebessüm birilerine mesaj niteliği mi taşıyor onu da anlamış değiliz..

Adana’ya bir gelsin de öğreniriz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor