‘Bazı menejerler haddini bilsin’

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Senegalli futbolcu Khadim Rassoul hakkında önemli açıklamalarda bulunurken, “Bazı menejerler haddini bilsin, onları deşifre etmesini bilirim” dedi.

Sancak’ın o sözleri:  “Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, bazı sitelerde Rassoul gitti gidiyor gibi diye haber yapılıyor. Bize gelen bir teklif ya da görüşme yok, kendisi halen sözleşmeli futbolcumuzdur. Teklif gelirse ederini de bulursa ve kendisi gitmek isterse neden olmasın. Ama ben söylemeden inanmayın. 

Bu arada bazı kendini bilmez menajerler var. İyi futbolcu buldular mı oyuncunun kafasını karıştırmaya çalışanlar. Ama şunu unutmayın sözleşmeli futbolcuyu kulüp isterse verir. O menajerleri günü geldiğinde deşifre ederiz buradan. Bu arada Fernando ile ilgilenmediklerini, Fernando’nun gündemimize gelmedi, bu haberler yanlış” diye konuştu.

 Bu arada Adana Demirspor kulübü 3 oyuncusu ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada “Çok Değerli Adana Demirspor Taraftarları; Futbolcularımızdan Mustapha Carayol, Aias Aosman ve Samed Ali Kaya’ya kulüp bulmaları için izin verilmiştir.Kendilerine takımımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder,futbol yaşamlarında başarılar dileriz.” denildi. (HABER: MURAT ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor