Bekir Nennioğlu’dan Sağlık Bakanlığı ziyareti

ADANA (BÖLGE)-Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu Bey  Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Mehmet İslamoğlu ,Yönetim Hizmetleri Genel Müdur Yardımcısı Dr. Aziz Alper Biten, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardimcisi .Dr. İsmail Kaya beyi, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü  Daire Başkanları Mustafa Örnek ve Mutlu Kaya beyleri ve Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Endam Aksu beyi Makamlarında ziyaret ederek, Adana Sağlık personelinin ihtiyaçlarını ve çözüm bekleyen sorunlarını dile getirdi ve ayrıca çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulundu. 

Sağlık hizmetinin kalitesi ve işleyişi adına  son atamalar ile  Adana’ya atanan 350 sağlık personeli ve 135 uzman hekim ve pratisyen hekim için teşekkür ederek hala devam eden Sağlık personeli ihtiyacı olduğunu özellikle Kozan ve Tufanbeyli Devlet Hastanesi hekim ihtiyacının önemi bildirildi. 

Bu yıl yapılacak Yeni personel atamalarında Adana için 400 yeni hemşire talebinde bulunurken mevcut sağlık çalışanlarının yaşadığı Kreş sorunu ve çözüm önerileri görüşüldü.

Görüşmede ayrıca 4–6 Ekim 2019 tarihlerinde “Büyük Akdeniz Lezzet Şöleni!” temasıyla düzenlenecek 3. Adana Lezzet Festivaline davet edilen  başta Genel Müdürümüz ve  bürokratlar davetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Nennioğlu “Sayın Genel Müdürlerimize, Genel Müdür Yardımcılarımız ve Daire Başkanlarımıza samimiyetlerinden ve ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim.“dedi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor