‘BEN İSTEMEDİĞİM SÜRECE BURADAN GİTMEM’

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, son günlerde sosyal medya üzerinden takımı bırakacağına ilişkin iddialara kendi twitter hesabından yanıt verdi.

Murat Sancak, “Hedsizlere cevabım şudur. Artık anlayın boşuna debelenmeyin, ben istemediğim sürece ben buradan gitmem, gidersem de gölgemi hep göreceksiniz. Evet Adana Demirspor’u seven ve inanan herkesten ricam, bu sosyal medyadan ortalığı karıştırmak isteyen hadsizleri engelleyin ve cevap bile vermeyin, çünkü amaçları o. Onlarla aynı fikirde olan varsa lütfen beni engellesin. Adana Demirspor’un geldiği noktayı hazmetmemekten başka bir şey değil bu hadsizlikleri” diye konuştu.

Diğer taraftan Adana Demirspor’un 5 ve 18.hafta maçları da belli oldu. Mavi-Lacivertliler’in Avrupa kupaları nedeniyle ertelenen Adana Demirspor-Beşiktaş karşılaşmasının oynacağı tarih de belli oldu. Buna göre, Mavi-Lacivertliler’in Beşiktaş ile evinde yapacağı maç, 27 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de oynanacak. Öte yandan Adana Demirspor, 16 Eylül Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarına da kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Teknik ekibin futbolcuların bu performansındak oldukça memnun oldukları gözlendi. Teknik Direktör Patrick Kluivert tarafından her iki takıma ayrılarak yapılan maçı kazanan tarafda toplu olarak fotoğraf çektirdiler. (CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor