BENJAMİN STAMBOULİ ŞİMŞEK’TE

Transfer döneminde yıldız futbolcuları kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor, orta sahaya Benjamin Stambouli’yi transfer etti.

Mario Balotelli, Younes Belhanda, Jonas Svensson ve Lucas Castro transferleriyle ses getiren Adana Demirspor, Montpellier, Tottenham, PSG ve Schalke 04 formaları giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.  Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımız, Montpellier, Tottenham ve Paris Saint Germain’in yanı sıra son olarak Schalke 04 forması giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır” denildi. Başkan Murat Sancak ta, “Dediğimiz gibi transferlerimiz devam edecek. Orta sahada çok iyi işler yapmasını beklediğimiz Stambouli’yi Adana’ya kazandırdığımız için çok mutluyuz. Transferlerimiz daha devam edecek. Taraftarlarımıza en iyi Adana Demirspor’u seyrettirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Başkan Sancak’ın önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 3  günde 3 transfer açıklayacağını söylemişti. Sancak, “Pazartesi günü 6 numarayı açıklayacağız. Bu isim daha önce hiç medyaya yansımadı. İpucu verecek olursam baş harfleri St., Salı günü Akintola’yı açıklayacağız ve ondan sonraki gün ise kaleci transferimizi açıklayacağız. Transfer edilecek kaleci ise yabancı. Sonrasında Muhammed Şengezer olursa, onu da alabiliriz” ifadelerini kullandı. Başkan Murat Sancak’ın açıklamasının ardından dün Benjamin Stambouli ile anlaşmasından sonra gözler bugün açıklanacak Akintola’ya çevrildi.

Diğer taraftan, Adana Demirspor, oynadığı hazırlık maçında karşılaştığı Alanyaspor’u 1-0’lık skorla mağlup etti. Mavi-Lacivertli takım Düzce Topuk Yaylası’nda oynanan karşılaşmaya Ferhat Kaplan, Svensson, Rassoul, Tayyip Talha Sanuç, Kaan Kanak, Gökhan İnler, Castro, Belhanda, Assombalonga, Ezeh ve Balotelli ilk 11’i ile başladı. Adana Demirspor’a galibiyeti getiren golü ise Balotelli kaydetti. Bu golle Balotelli Türkiye’de ilk golünü de atmış oldu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor