“BEŞİKTAŞ’TAN BANA ULAŞAN BİR TEKLİF YOK”

Adana Demirspor’da Yusuf Sarı, bu sezon çıktığı 20 maçta 7 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti Yusuf Sarı için Başkan Murat Sancak’tan açıklama geldi.

Murat Sancak’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yusuf Sarı ile ilgili Beşiktaş’tan bana ulaşan bir teklif yok ve görüşme de yok. Şu anda yurtdışında ilgelenen takımlar var ve görüşmeler devam ediyor. Ederini bulursa ve futbolcu da gitmek isterse hayırlı olsun deriz” ifadelerini kullandı.  25 yaşındaki Yusuf Sarı’nın Adana Demirspor ile 2025 yılın akadar sözleşmesi bulunuyor. Mavi-Lacivertli kariyerinde toplam 54 kez maça çıkan milli futbolcu 9 gol ve 13 asistlik performans gösterdi.

Adana Demirspor’un, Trendyol Süper Lig’de 16, 19 ve 20.hafta ve Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu maçlarının programı belli oldu. Buna göre Adana Demirspor, 19.haftada 6 Ocak Cumartesi günü Başakşehir ile deplasmanda oynayacak. 10 Ocak’ta 16.hafta erteleme maçı olan İstanbulspor maçını kendi sahasında oynayacak. 20.hafta maçı olan Çaykur Rizespor maçını 13 Ocak Cumartesi günü deplasmanda oynadıktan sonra 17 Ocak Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu maçı olan 24 Erzincanspor karşılaşmasını 17 Ocak Çarşamba günü saat 19.00’da 5 Ocak Yeni Adana Stadyumu’nda oynayacak. Buna göre Adana Demirspor, 6 Ocak-17 Ocak arası 4 karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmaların 3’ü süper lig maçı. Mavi-Lacivertliler bunlardan en az zararla çıkmak istiyor. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor