BİR KANDA SEN VER

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Valiliği himayesinde Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından “ADANA’M Sana İhtiyacımız Var” sloganıyla düzenlenen kan bağışı etkinliğine katılarak tüm Adanalıları kan bağışına davet etti.

İstasyon Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte basın mensuplarına açıklama yapan Vali Elban, kan bağışında bulunmanın önemine dikkat çekerek, “Herkesi hem kendi sağlıkları, hem de başka bir hayatı kurtarabilmek için düzenli şekilde kan bağışına davet etiyorum. Şimdiden kan bağışında bulunanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Süleyman Elban, “Yeni tip koronovirüs nedeniyle kan bağışı azaldı. Hastalarımız, hasta yaknılarımız, sağlık kurumlarımız bu konuda biraz mağduriyet yaşamaya başlamışlardı. İnşallah Adana’mızda ve diğer illerimizde yapılacak bu kampanyalar iyi bir farkındalık sağlar ve kısa sürede kan ihtiyacının en üst seviyede karşılanmasına vesile olur” diye konuştu.

Kan bağışı etkinliğine Adana Valisi Süleyman Elban’ın dışında Seyhan Kaymakam Vekili Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor