Bir peri masalı gibi

Nutrition Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligdeki tek temsilcimiz Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü, oynadığı son 8 maçta 6 galibiyet aldı, gösterdiği performans ve başarısıyla parmak ısıttırıyor.

HEDEF AVRUPA KUPALARI

Lige çok kötü başlangıç yapan aldığı seri mağlubiyetlerle puan sıralamasında son basamaklarda yer alan Adana Basketbol, son haftalardaki oyunu ve aldığı sonuçlarla haftayı 5.sırada kapatarak FİBA Avrupa Kupası iddiasını sürdürdü. Takım içindeki ‘yüksek kenetlenme’ parkeye de yansırken camia Avrupa kupalarına kalmanın hesaplarını yapıyor.
ELİNA SAZI YİNE ELİNE ALDI
İzmit Belediyespor maçında rakip potaya 37 sayı bırakan Adana Basketbol takımının Letonyalı oyuncusu Elina Dikeoulakou, Bellona Kayseri Basketbol karşılaşmasında ise yine takımının en skorer ismi oldu. Elina 30 sayı atarken, Alexis 29, Adams ise 20 sayı ortalamasıyla takımlarına katkıda bulundular.
IŞIKAY: BUNDAN SONRA KAYBETMEYİZ
Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Işıkay, kötü başlangıç yapan takımının son haftalarda yüksek performans göstererek yenilmezi zor bir ekip yarattıklarını söyledi. Son 8 maçta 6 galibiyet alan oyuncularını ve teknik ekibini kutladığını belirten Işıkay, Adana halkına Avrupa kupalarına katılarak bir hediye vermek istediklerini ifade etti. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor