‘Birlikte Üretim, Birlikte Büyüme’ sergisi açıldı

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü’nce Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen ‘Birlikte Üretim, Birlikte Büyüme’ temalı sergi açılışını gerçekleştirdiler.

Sergi açılışına, Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Zeynel Abidin Koç, Ticaret İl Müdür Vekili Adnan Ekiz, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kadınların toplumun temelini oluşturan en önemli yapı taşı olduklarını belirten Vali Demirtaş, “Ülkemiz, kadın hakları alanında gerçekleştirdiği reformlarla dünyada kendine önemli bir yer edinmiştir. Bu bağlamda, ilimizin de daha iyi noktaya ulaşabilmesi, kalkınmış bir kent kimliğine bürünebilmesi için kadınlarımızın her alanda çaba göstermesini çok önemsiyor ve kadınlarımızı her alanda destekliyoruz.” diye konuştu.

Vali Demirtaş, konuşmasının ardından beraberindekilerle birlikte stantları tek tek gezdi. Kadınların el emeği ile ürettikleri ürünleri inceleyerek bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor