BİTEXEN’DEN DEMİRSPOR’A “COİN” ÖDEME SİSTEMİ

Daha önceleri Adana Demirspor’un forma-göğüs reklamı sponsorluğunu üstlenen BİTEXEN TEKNOLOJİ Firmasi, bu kez ADS COİN dijital varlık alım-satım ödeme sistemi anlaşması imzalandı.

Hilton Double Tree Otel’de gerçekleştirilen lansman toplantısında konuşan BİTEXEN Temsilcisi Arif Kalem, 2009 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Türk mühendislerin finansal yazılım uygulamasının 1 milyondan fazla kullanıcısının bulunduğunu, bunun uygulayacılara önemli katkılar sunacağını söyledi.

ADS COİN’in 50 milyon TL ile arza sunulduğunun altını çizen Arif Kalem,  dijital varlığın 1 TL sabitlenmiş olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Adana Demirspor COİN ile anketlerde oy kullanarak kulübe destek olmak ve ADS’nin sağladığı ödül ve deneyimlerde de hak kazanmak mümkün olacak. ADS COİN harcayarak taraftarlar mobil uygulama üzerinden yapılacak oyuncu değişiklikleri üzerinde, takım dizilişi, transferlerde, forma ve seyahat aracı tasarımları gibi konularda oy vererek tercihlerini ortaya koyabilme avantajına sahip olacaklardır. Ayrıca BİTEXEN Teknoloji Firması’nın anlaşmalı olduğu her yerde mobil uygulama üzerinden ADS COİN ile ödeme yapabileceklerdir.”

Demirspor yöneticisi Talat Şahin’de Türkiye’de spor kulüpleri içinde ilk uygulamanın nasip olduğu ADS COİN’inden taraftarların önemli ölçüde yararlanacaklarını ve bazı kararlarda yapacakları önerilerle kulübe maddi ve manevi katkı sağlayacaklarını ifade etti.

ETKİNLİĞE FUTBOLCULARDA DESTEK VERDİ

Toplantıya, annesi rahatsız olduğu için Başkan Murat Sancak katılmadı.  İkinci Başkan Remzi Kar, Basın Sözcüsü Savaş Çokduygulu, yöneticiler Tekin Taylancı, Tarık Özünal, Ekrem İnaltekin ve Talat Şahin hazır bulundu. Futbolculardan Kaptan Gökhan İnler, Mehmet Akyüz, Ezeh ve İsmail Aissati katılarak destek verdiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor