‘Biz her şeye hazırız’

Tüm dünyada uygulanan pandemi salgınının ardından belirsiz bir  tarihe kadar ertelenen TFF 1.Lig ile ilgili olarak Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Federasyon ne karar alırsa alsın her şeye karşı hazırız. Planlarımız hazır. Şu anda 19 futbolcumuz da Adana’da ve bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Lig başladığında tüm sporcularımızın hazır durumda olacaklarına inanıyorum. Verdiğimiz programı evlerinde harfiyen uyguluyorlar. Bu savaştan güçlenerek çıkacağız” dedi.

Öte yandan takım kaptanı Volkan Şen de bireysel çalışmalar antrenmanını sürdürüyor. Volkan Şen, teknik heyet tarafından kendisine verilen antrenman programını uygulayarak formunu korumaya çalışıyor. Tecrübeli futbolcu, “Korona virüsü salgını nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi biz de çalışmalarımızı evde yapıyoruz. Verilen programları uygulayıp, kendimizi maça hazır şekilde tutmaya çalışıyoruz. İnşallah Türkiye bu virüs illetinden en az zararla atlatır. Vefat eden vatandaşlarımıza başsağlığı dilerim” dedi.

TARAFTARDAN RENK TEPKİSİ

Yeni yapılan stadın koltuk renklerinin Kırmızı-Beyaz olarak açıklanmasının ardından beyaz koltukların montajına başlandı. Kırmızı koltukların gelmemesinden dolayı sadece beyaz koltukların montajı yapılıyor. Mavi-Lacivertli taraftarlar koltuk renklerine tepki göstererek, Başkan Murat Sancak’tan kırmızı koltukların yerine Mavi ve Turuncu renklerin yapılmasını talep etti.

Başkan Murat Sancak ise, “Kendimizi kandırmayalım. Mavi ve Turuncu olsa 5 kötü maç sonucunda sonra bir tane sağlam koltuk kalmaz. Ayrıca kırmızı-beyaz renkler milli renklerimiz ve gayet güzel. Renkten ziyade stadın bir an önce bitmesi önceliğimizdir” tweetini attı. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor