“Biz yüzde yüz kazanıyoruz

HABER: Mehmet KOL

ADANA (BÖLGE)-Havutlu mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya, Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, Burhanettin Bulut ve Orhan Sümer katıldı. Toplantı büyük ilgiden, miting havasına dönüştü.

Her şeyin güzel ilerlediğini belirten Zeydan Karalar, “Biz buraya moral almaya geliyoruz, oy istemiyoruz. Biliyoruz ki zaten sizler bize oy vereceksiniz. Şimdi ben sizden istiyorum ki bana oy verdiğiniz gibi Kamuran kardeşinize de oy verin. Biz yüzde yüz kazanıyoruz. Kozan’a gidiyoruz herkes bizi müthiş bir ilgi ile karşılıyor. Bir köye gittim, geçen seçimde 6 oy çıkmış, bizi 300 kişi karşıladı. Herkes bıkmış, bizi istiyorlar. Arkadaşlar, biz 25 senedir yapılmayanı 5 senede yaptık. Bizim adaylığımız hepimiz için fırsattır.

Buradaki oyların yüzde yüzünü Zeydan almalı, Kamuran Karaca’da yüzde yüzünü almalı. Bir oy bile dışarı giderse beni mahçup edersiniz. Bunlar büyük davalar, küçük şeyler için feda edilmez. Kapıları çalacaksınız, bize oy vermeyenleri ikna edeceksiniz. Amacımız kazanmak.” dedi.

‘İFTİRA ATIYORLAR’

Kaybedeceklerini anladılar, iftira atmaya başladılar. Afişlerimizi indiriyorlar, PKK ile işbirliği yapıyor diyorlar, HDP’ye ASKİ’yi verecekler diyorlar. Bunlar boş şeyler. Buradan, Tufanbeyli’ye kadar biz gönüllerdeyiz. Bizi gönüllerden nasıl söküp atacaksınız? İşte bunu yapamazsınız, biz gönüllere taht kurduk. Seçim günü, sandık görevlilerinden ricam, o gün her şeyi bırakın o gün tek derdiniz sandık olsun. Biz kazanacağız!

KARACA: KARANLIĞA TESLİM OLMAYACAĞIZ

Türkiye’deki baskıcı yönetimden bahseden Kamuran Karaca,  “Gittiğimiz her yerde kalabalık toplantılar yapıyoruz, her toplantı miting havasına dönüyor. Bu geniş aileye, faşizan yaklaşım nedeniyle bir araya geldik. CHP zaten eziliyordu, şimdi İYİ PARTİ’de bu kesime geldi. Meral Akşener’de tehdit ediliyor. Kim ağzını açsa, tehdit ile karşı karşıya kalıyor. Biz buradayız, demokrasiye sarılan ve demokrasiyi savunan insanlar olarak buradayız. Karanlığa teslim olmayacağız.” dedi.

Yüreğir’in sorunlarından da bahseden Karaca, “Ben öğretmenim, Havutlu Mahallesi’nde de vekil öğretmenlik yaptım. Sendikalarda da görev yaptım. Felsefemiz, açık dürüst ve şeffaf olmak. İnşallah Yüreğir Belediyesi’nde bu felsefe ile hizmet vereceğiz. Yüreğir her konuda geri kaldı. Sarıçam bile hizmette bizi geçti. Yüreğir’de temizlik sorunu var, yerleşim sorunu var, işsizlik sorunu var. Tüm bu sorunları çözeceğiz. Kadınlarımızın üretim hayatı ile buluşmasını sağlayacağız, durumu olmayan ailelere yardım yapacağız. Hep birlikte Yüreğir’i kalkındıracağız” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor